Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • Заступниця селищного голови Оксана Чубатько взяла участь в онлайн семінарі 12 травня заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Оксана Чубатько та інспектор з кадрів, юрисконсульт КП «Верховинський Центр ПМСД» Верховинської селищної ради Марія Мартищук взяли участь в онлайн семінарі на тему "Розширення спроможності територіальних громад в процесі складання і затвердження фінансових планів комунальних некомерційних підприємств ЦПМСД" організованим Івано-Франківсьм регіональним офісом «U-LEAD з Європою».

    2021.05.13 | детальніше

  • Верховинська селищна рада стала однією з переможців громад котрі беруть участь у проєкті Верховинська селищна рада стала однією з переможців громад котрі беруть участь у проєкті «Впровадження інструментів громадських технологій в процесах прийняття рішень місцевого розвитку територіальних громад Прикарпаття», що впроваджується АГЕНЦІЯ РОЗВИТКУ ОТГ ПРИКАРПАТТЯ в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

    2021.05.13 | детальніше

  • ОГОЛОШЕННЯ  ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА НЕКОМЕРЦІЙНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВЕРХОВИНСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ» ВЕРХОВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ Відповідно до статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення другої сесії Верховинської селищної ради 8 скликання від 24.12.2020 року №58-2/2020 «Про вступ до складу засновників та про прийняття установ та організацій, що належать до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ Верховинського району», №69-2/2020 «Про зміну назв та затвердження правоустановчих документів підприємств, організацій в новій редакції, які належать до комунальної власності Верховинської селищної ради.

    2021.05.13 | детальніше

  • Проведено виробничу нараду з  священнослужителями церков Православної Церкви України 12 травня 2021 року в заступниці селищного голови Оксани Чубатько відбулася виробнича нарада за участю священнослужителів церковних установ Православної Церкви України населених пунктів Верховинської селищної ради та працівників відділу культури. В нараді взяли участь: начальник відділу культури Верховинської селищної ради Оксана Коломийчук, настоятель Храму Чуда Архистратига Михаїла ПЦУ с. Замагора, - протоієрей Володимир Максим’юк; настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ с. Красник, - митрофорний протоієрей Юрій Мануляк. В ході наради було розглянуто наступні питання: 1. Про організацію та проведення фестивалю – конкурсу духовної пісні «Співаймо, Господу, співаймо» (Коломийчук О.М.). 2. Про проблемні питання церковних громад (Марчук Д.В.). 3. Про взаємодію церковних громад (парафій) та відділу культури Верховинської селищної ради (Марчук Д.В.). 4. Різне.

    2021.05.13 | детальніше

  • Василь Мицканюк привітав колектив  радіо «Гуцульська Столиця»  та газети “Верховинські вісті” Вчора, 11 травня селищний голова Василь Мицканюк привітав колектив Верховинського радіо «Гуцульська Столиця» з Всесвітнім Днем радіо та колектив газети «Верховинські вісті» з нагоди відзначення 80-ти річчя виходу першого номеру народного часопису Верховинського району.

    2021.05.12 | детальніше

  • Шановні медсестри! Щиро вітаємо вас із професійним святом, з всесвітнім Днем медичної сестри!

    2021.05.12 | детальніше

  • Відбулася щотижнева робоча нарада начальника Відділу культури Верховинської селищної ради О.Коломийч Відбулася щотижнева робоча нарада начальника Відділу культури Верховинської селищної ради О.Коломийчук з працівниками відділу та керівниками структурних підрозділів. На нараді було обговорено найважливіші питання роботи до кінця поточного місяця.Спочатку учасники обговорили захід до дня Пам’яті та примирення та 76- річницю перемоги над нацизмом у ІІ світовій війні, який відбувся 7 травня. А в наступних питаннях – проведення вокальних фестивалів «Співаймо Господу, співаймо!» та «Музика весни».

    2021.05.12 | детальніше

  • ПРИ КП  “ВЕРХОВИНСЬКИЙ ЦЕНТР ПСМ” ПРАЦЮЄ ПУНКТ ЩЕПЛЕННЯ Всіх охочих, які відносяться до другого етапу вакцинації запрошують у пункт щеплення пройти вакцинацію. Прищепитися можуть працівники закладів охорони здоров’я, соцзахисту, екстреної меддопомоги та люди похилого віку. Тільки за сьогоднішній день, 11 травня, вакциною від COVID-19 щеплено 20 осіб. Загалом вже провакциновано 69 верховинців. У медзакладі продовжують формувати список очікування бажаючих вакцинуватися. II етап вакцинації проводять вакциною AstraZeneca. Медики зауважують, що за даними досліджень, які були проведені у Кореї, ця вакцина є ефективною та попереджає інфекцію вже через два тижні після першої дози.

    2021.05.11 | детальніше

  • Проведено позачергову шосту сесію Верховинської селищної ради Сьогодні, 11 травня під керівництвом селищного голови Василя Мицканюка проведено позачергову шосту сесію Верховинської селищної ради восьмого скликання на якому було розглянуто наступні питання порядку денного: 1. Про призупинення дії рішення четвертої сесії Верховинської селищної ради №92-4/2021 від 26.02.2021 року, в частині надання дозволу гр. Тетеріну Юрію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. (включено до порядку денного на сесії).

    2021.05.11 | детальніше

  • Проведено засідання постійних комісії селищної ради Сьогодні, 11 травня в селищній раді відбулося засідання постійних комісії селищної ради, з метою обговорення питань, що виносяться на розгляд позачергової шостої сесії Верховинської селищної ради восьмого скликання.

    2021.05.11 | детальніше

  • Перша  < 5 6 7 8 9 > 
Травень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6