Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • Проведено засідання Комісії з надання одноразових допомог Вчора, 17.05.2021 року проведено засідання Комісії з надання одноразових допомог заступницею селищного голови Марією Маківничук

    2021.05.18 | детальніше

  • Фестиваль «Повір у себе» Верховинський селищний центр соціальних служб кожного року організовує та проводить фестиваль творчості для дітей з особливими функціональними можливостями «Повір у себе». Кожен учасник – це справжній герой сьогодення, це творча особистість. Мета даного заходу – привернути увагу до талановитих дітей, допомогти їм розвинути творчі здібності. В цьогорічному фестивалі, який відбувся 18 травня на базі молодіжного центру «Вільний простір Думка» взяли участь 7 дітей. Заступниця селищного голови Марія Маківничук підтримала, згадавши талановитих дітей та побажала творчої наснаги учасникам цьогорічного фестивалю. З вітальним словом та Божим благословенням до присутніх звернувся настоятель церкви св.Миколая в с.Бережниця отець Ігор Рибенчук.

    2021.05.18 | детальніше

  • Обговорено проблемні питання медичної галузі 17 травня 2021 року в селишного голови Василя Мицканюка відбулася нарада за участю заступниці селищного голови Оксани Чубатько, т.в.о. директора КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня», голови профкому працівників охорони здоров’я КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня» Івана Федорчака, начальника фінансового управління Верховинської селищної ради Світлани Блищук щодо критичного фінансового стану закладу по наданню вторинної допомоги населенню Верховинського району, а також проаналізовано ситуацію, що може призвести до закриття лікарні.

    2021.05.18 | детальніше

  • Підготовка до 80-ліття Івана Миколайчука Начальник відділу культури Оксана Коломийчук провела робочу нараду для розгляду звернення керівника музею «Хата-Гражда» у Криворівні Василини Зеленчук. Пані Василина попередньо звернулася до відділу культури з пропозицією урочистого відзначення 80-річчя від дня народження Івана Миколайчука у Верховинській громаді, зокрема в с. Криворівня. А під час наради працівники організаційно-методичного центру та відділу культури розробляли план заходів, локації та ідейно-стилітичні акценти відзначення ювілейної дати.

    2021.05.18 | детальніше

  • Проведено консультації з комунальним радіо “Гуцульська столиця” Сьогодні, 18 травня селищний голова Василь Мицканюк провів консультації з директором комунального радіо "Гуцульська столиця" Лесею Клим та кореспондентом радіо Іваном Гречуком. Консультації відбулися на тему співпраці Верховинської селищної ради та радіо "Гуцульська столиця" в частині інформування жителів Верховинщини про події краю та щодо актуальної суспільно-важливої інформації. Також, було обговорено перспективи розвитку радіомовлення та основні моменти ліцензування.

    2021.05.18 | детальніше

  • Селищний голова Василь Мицканюк провів робочу нараду Сьогодні, 18 травня селищний голова Василь Мицканюк провів робочу нараду за участі заступників селищного голови О.Чубатько та М.Маківничук з керівниками структурних підрозділів Верховинської селищної ради, які мають статус юридичної особи. На нараді було обговорено проблемні питання в галузі освіти, культури, комунального господарства та соціального захисту. По проблемних питаннях Василем Миколайовичем надано відповідні доручення керівникам відділів та установ.

    2021.05.18 | детальніше

  • Шановні музейні працівники! Вітаємо всіх із святом – Міжнародним днем музеїв! Зичимо всім музейним працівникам Верховинщини успіхів у трудовій діяльності, поповнень музейних зібрань, розширення та професійних доробок, нехай людяними стають експозиції, а оплата та умови праці гідними. Нехай у ваших оселях панують добробут та затишок, а сили та здоров’я ніколи не полишають вас. Селищний голова ВАСИЛЬ МИЦКАНЮК

    2021.05.18 | детальніше

Травень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6