Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • Вітання юним футболістам Верховинська селищна рада вітає молодшу та старшу групи з футболу селища Верховина з перемогою в матчі в місті Яремче, молодша група перемогла з рахунком 3-1 а старша група виграла 5-1. [⚽️]

    2021.05.28 | детальніше

  • На базі Верховинського ліцею Верховинської селищної ради відбулося ЗНО з математики 28 травня 2021 року на базі Верховинського ліцею Верховинської селищної ради відбулося ЗНО з математики. Зареєструвалося для складання ЗНО з математики -270 учасників, а з‘явилося на тестування - 191.

    2021.05.28 | детальніше

  • Взято участь у засіданні круглого столу в онлайн режимі на тему - “Захист персональних даних Сьогодні, 28 травня начальник відділу загально-організаційного та інформаційно-аналітичного забезпечення селищної ради Юрій Кікінчук взяв участь у засіданні круглого столу в онлайн режимі на тему - "Захист персональних даних" за участю Представника Уповноваженого у сфері захисту персональних даних Інни Берназюк, та представника Упровадженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях Світлани Семчишин, керівництва ОДА, керівництва структурних підрозділів ОДА, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, голів РДА, міських, селищних та сільських голів.

    2021.05.28 | детальніше

  • Дев’ятий фестиваль –конкурс української пісні «Музика весни» 26 травня у Будинку культури с. Криворівня пролунав Дев’ятий фестиваль –конкурс української пісні «Музика весни». Цього року вперше організатором конкурсу виступила Верховинська селищна рада, а саме Відділ культури. «Музика весни» була заснована як районний фестиваль, хоч варто відзначити , що незважаючи на зміну устави-організатора, до участь у вокальному конкурсі були запрошені представники всіх територіальних громад Верховинського району.

    2021.05.28 | детальніше

  • Відбувся круглий стіл на тему: “Сталість соціальних послуг для представників ключових груп ” На базі Верховинського селищного центру соціальних служб 28.05.2021р. в режимі онлайн навчання за сприяння благодійної організації «Світло надії» відбувся круглий стіл на тему:

    2021.05.28 | детальніше

  • Програма Дня захисту дітей Щороку в перший день літа [????] [☀️] відзначається Міжнародний день захисту дітей [????] – прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живемо. Діти були і завжди залишаються нашим найдорожчим скарбом, гордістю і надією держави [????] [????] . За сприяння Верховинської селищної ради запрошуємо дітей [????] [????] , батьків [????‍????‍????‍????] , вчителів на урочистий захід «Ми діти твої, Україно», який відбудеться 1 червня на Співочому полі. [????] [????] Святкування буде проходити відповідно до плану.

    2021.05.28 | детальніше

  • Роз’яснення «Верховинське бюро правової допомоги» ​[????] Роз’яснення на дану тему підготувала Ірина Кікінчук, начальник відділу «Верховинське бюро правової допомоги» Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. [????] Відповідно до Закону України [⚖] «Про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності», [✏️] примусове відчуження земельних ділянок це - перехід права власності на земельні ділянки, які перебувають у власності фізичних або юридичних осіб, до держави чи територіальної громади з мотивів суспільної необхідності за рішенням суду. [????] [????] Таке відчуження є підставою припинення права приватної власності на земельну ділянку та супроводжує виникнення права комунальної чи державної власності. [????] Відповідно до вище вказаного закону [⚖] , примусове відчуження земельної ділянки, може бути застосоване лише як виняток, а саме з мотивів суспільної необхідності, за умови попереднього і повного відшкодування її вартості на підставі та в порядку, встановлених законом. [❗️] Таким чином, вилученню земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності повинен передувати процес отримання згоди власника на її викуп для суспільних потреб.

    2021.05.28 | детальніше

Травень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6