Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • З 1 червня 2021 року запрацював новий механізм подачі документів для забезпечення осіб з інвалідніст З 1 червня 2021 року запрацював новий механізм подачі документів для забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації та подачі документів для проходження реабілітац3ії через електронний кабінет особи з інвалідністю. З метою забезпечення доступу особам з інвалідністю до електронного кабінету особи з інвалідністю для працівників соціального захисту населення сьогодні, 06.08.2021 року, Міністерством соціальної політики проведено навчальний вебінар, в якому взяли участь завідувачка сектору соціальної роботи селищної ради Марія Семенюк та головний спеціаліст сектору Галина Спаська.

    2021.08.06 | детальніше

  • Служба зайнятості Івано-Франківщини інформує Статус безробітного протягом 7 місяців 2021 року мали 27,6 тис. осіб. На 1 серпня 2021 року кількість зареєстрованих безробітних становила 9,5 тис. осіб – це на 43 відс. менше ніж на початок серпня 2020 року. За сприяння служби зайнятості з початку року працевлаштовано 9,9 тис. осіб, в т.ч. на нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску - 105 безробітних. Крім того, 0,6 тис. осіб були залучені до громадських та інших робіт тимчасового характеру, 3,6 тис. безробітних проходили професійне навчання.

    2021.08.06 | детальніше

  • Соціально-відповідальне ведення бізнесу Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» з її Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення проводять Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Основною метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання, зокрема шляхом заохочення до науково-дослідної роботи з проблематики соціального відповідального ведення бізнесу. До участі в Конкурсі запрошуються студенти закладів вищої освіти, аспіранти та молоді вчені України (віком до 35 років включно).

    2021.08.05 | детальніше

  • Стан виплати заробітної плати по районах області на 1 липня 2021 року Головне управління статистики інформує. В цілому по економіці області обсяг невиплаченої заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій (юридичних осіб, активних на початок року, з урахуванням цензу за кількістю найманих працівників) станом на 1 липня 2021р. становив 47,2 млн.грн, що складає 1,9% фонду оплати праці, нарахованого за червень 2021 року.

    2021.08.04 | детальніше

  • Оголошується конкурс про надання безвідсоткового короткотермінового кредиту Верховинська селищна рада оголошує конкурс про надання безвідсоткового короткотермінового кредиту суб’єктам малого підприємництва – фізичним та юридичним особам в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва селищної ради. Фінансово-кредитна підтримка надається у формі пільгових кредитів на умовах конкурсного відбору на кращий бізнес-проект. Безвідсотковий кредит терміном на один рік надається суб’єктам МП, які відповідають критеріям: резиденти України, зареєстровані та здійснюють господарську діяльність на території Верховинської селищної ради; термін діяльності суб’єкта МП з початку заснування; прибуткова діяльність; при наявності позитивної кредитної історії; забезпечення виконання зобов’язань перед селищною радою може бути майно (нерухоме та рухоме майно), порука та поручительство третіх осіб, а також банківські гарантії, гарантії інших фінансових установ та страхових організацій; реалізація проекту повинна передбачати збільшення кількості робочих місць, збереження існуючих, збільшення надходження коштів до селищного бюджету; цільове спрямування та окупність проекту; власний внесок у проект (не менше 30 %).

    2021.08.03 | детальніше

  • Зустріч керівництва з владикою Юліаном, єпископом Коломийським і Косівським Сьогодні, 2 серпня, заступник Верховинського селищного голови Ярослав Кікінчук, голова районної державної адміністрації Василь Бровчук, голова районної ради Юрій Філипчук, взяли участь у зустрічі з владикою Юліаном, єпископом Коломийським і Косівським та головою Товариства «Гуцульщина» Дмитром Стефлюком, на якій обговорено духовну діяльність, популяризацію та збереження традицій на території Гуцульського краю.

    2021.08.02 | детальніше

  • Кривопілля святкує День села Сьогодні жителі села Кривопілля відзначають День села. Святкування розпочалося з Архієрейської Божественної Літургії у Церкві Святого пророка Іллі за участю Владики Юліана, єпископа Коломийського і Косівського.

    2021.08.02 | детальніше

  • Верховинська селищна рада  оголошує прийом заявок авторів творів письменників Верховинська селищна рада оголошує прийом заявок авторів творів письменників, творчої та наукової інтелігенції селищної ради до видання за рахунок бюджетних коштів в рамках Програми підтримки книговидання у 2021 році Критерії визначення суспільної значущості книговидань: актуальність і новизна; глибина опрацювання теми; розкриття сучасних проблем державотворення в Україні; утвердження національної ідеї; сприяння у розширенні сфери вживання української мови, гуцульської говірки – народної гуцульської розмовної мови предків-гуцулів; сприяння розвитку багатовікової національної культури українського народу, регіону Гуцульщини; зміцнення духовності та моралі українського народу та регіону Гуцульщини; розкриття національних та загальнолюдських надбань в економічній, політичній культурно-мистецькій та духовній сферах; сприяння у розвитку національного інформаційного та культурного простору; висвітлення життя і діяльності видатних постатей в українській історії, культурі, науці тощо.

    2021.08.02 | детальніше

  • Перша  < 3 4 5
Серпень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5