Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • Відбулося чергове засідання Просвітницької платформи “Істина” 30 cерпня 2021 року, за участі, ініціативи та благословення Преосвященного Єпископа Коломийського і Косівського Юліана, на парафії Храму Чуда Архістратига Михаїла села Замагора, Верховинського благочиння, відбулося чергове засідання Просвітницької платформи “Істина”. Священнослужителі спільно з представниками влади, громадськості дискутували на тему “Наука і релігія : проблеми і перспективи” У засіданні взяли участь заступниця селищного голови Марія Маківничук, перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Уршеджук, спеціаліст відділу культури Верховинської селищної ради Юлія Потяк, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Наталя Стецик, представники громадськості. Під час проведення зустрічі розглянуто питання:

    2021.08.31 | детальніше

  • Шановні жителі Верховинського району! В п'ятницю 03.09.2021 року з 11:00 за адресою смт Верховина вул. І.Франка, 20 (ЦНАП Верховинської селищної ради) буде проводитися прийом громадян мобільним сервісним центром МВС (РСЦ ГСЦ МВС в Івано-Франківській області) з надання наступних адміністративних послуг: - реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; - реєстрація та заміна посвідчень водія; - довідки про несудимість. ЦНАП Верховинської селищної ради

    2021.08.31 | детальніше

  • Роз”яснення Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Персональні дані. До уваги постачальників житлово-комунальних послуг і балансоутримувачів будинків та прилеглих територій!

    2021.08.31 | детальніше

  • Роз”яснення Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Право роботодавця на захист своєї власності Vs. Право працівника на повагу до приватного життя.

    2021.08.31 | детальніше

  • У селищі Верховині на Співочому полі відбулося святкування Дня селища Верховина Сьогодні у селищі Верховині на Співочому полі відбулося святкування Дня селища Верховина та 597-ої річниці з часу першої письмової згадки про Жаб’є. Селищний голова Василь Мицканюк щиро привітав верховинців та гостей краю з величним християнським святом – Успіння Пресвятої Богородиці та Днем народження селища Верховина. Подякував працівникам всіх підприємств, установ та організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Верховинщини, і вручив Грамоти селищної ради.

    2021.08.28 | детальніше

  • Відбулася щорічна освітянська серпнева конференція педагогічних працівників 27 серпня відбулася щорічна освітянська серпнева конференція педагогічних працівників за участі селищного голови Василя Мицканюка, заступника Оксани Чубатько, першого заступника голови Верховинської РДА Світлани Уршеджук,голови Верховинської районної ради Юрія Філипчука, головного спеціаліста відділу інституційного аудиту Управління державної служби якості освіти в Івано-Франківській області Романії Семанюк, голови районної профспілки Івана Капелюха.

    2021.08.28 | детальніше

  • Вітання зі святом Успіння Пресвятої Богородиці та Днем селища Верховина Вітання зі святом Успіння Пресвятої Богородиці та Днем селища Верховина Верховинського селищного голови Василя Мицканюка Дорогі верховинці, жителі територіальної громади та гості нашого краю! Прийміть найщиріші вітання з величним християнським святом – Успінням Пресвятої Богородиці. В цей день ми традиційно відзначаємо день народження нашого селища Верховина, яке об’єднує усіх нас, незалежно від віку та професії, де кожен відчуває себе частинкою великої родини.

    2021.08.27 | детальніше

  • В місті Івано-Франківську проведено ярмарок вакансій З метою інформування безробітних осіб та шукачів роботи про сучасні вимоги ринку праці, вакантні посади, формування навичок пошуку роботи та активної життєвої позиції 26 серпня 2021 року Івано-Франківська обласна служба зайнятості у Палаці Потоцьких в місті Івано-Франківську провела ярмарок вакансій. На захід запрошено заступника міського голови Олександра Левицького та начальника управління праці Івано-Франківської міської ради Наталію Дмитраш. Захід відкрив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк, який зазначив: «Основна мета роботи служби зайнятості, як і нашого ярмарку вакансій, – допомогти роботодавцям знайти кваліфікований персонал на ті вакансії, які вони презентують сьогодні, а безробітним – місце праці з повним соціальним пакетом та достойною заробітною платою. Месендж ярмарку – «Знайдемо роботу разом!». Месендж діяльності служби зайнятості - «Живи та працюй в Україні». Ми переконані, що і в межах нашої держави, нашої області, можна знайти легальну роботу з достойним рівнем заробітної плати. Не забуваємо про те, що саме при такому працевлаштуванні ви будете соціально захищені, зможете не покидати свої сім’ї, розвивати економіку, дбати про майбутнє рідної держави».

    2021.08.27 | детальніше

  • Програма Дня селища Верховина Програма Дня селища Верховина

    2021.08.26 | детальніше

  • Урочисті заходи з відзначення у селищі Верховина 30-ї річниці Незалежності України! Урочисті заходи з відзначення у селищі Верховина 30-ї річниці Незалежності України! ???????? Керівництво, апарат та депутатський корпус Верховинської селищної ради вітає всіх із національним святом - 30-ю річницею Незалежності України!!!

    2021.08.24 | детальніше

  •  1 2 3 >  Остання
Серпень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5