Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • В області збільшено додаткову виплату ветеранам ОУН-УПА  до 3000 гривень У 1996 році рішенням обласної ради ОУН-УПА визнано воюючою стороною у Другій світовій війні, а її ветеранів – борцями за волю і незалежність України на території нашої області. До ветеранів ОУН-УПА належать: учасники бойових дій ОУН-УПА, учасники бойових дій-особи з інвалідністю внаслідок війни ОУН-УПА та ветерани-учасники ОУН-УПА. Щомісячну додаткову виплату ветеранам ОУН-УПА встановили з 2013 року, розмір цієї виплати становив 250 гривень на одну особу з обласного бюджету. Згодом виплати зросли до 500 гривень на одну особу з обласного бюджету на місяць.

    2021.08.18 | детальніше

  • Шановні жителі Верховинського району! В п'ятницю 20.08.2021 року з 10:00 за адресою І.Франка, 20 (ЦНАП Верховинської селищної ради) буде проводитися прийом громадян мобільним сервісним центром МВС (РСЦ ГСЦ МВС в Івано-Франківській області) з надання наступних адміністративних послуг: - реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; - реєстрація та заміна посвідчень водія; - довідки про несудимість. ЦНАП Верховинської селищної ради

    2021.08.18 | детальніше

  • Зустріч з керівниками закладів освіти громади 17.08.2021р.начальник відділу освіти, молоді та спорту Верховинської селищної ради Іра Сумарук провела зустріч з керівниками закладів освіти громади, за участі селищного голови Василя Мицканюка, голови Верховинської районної державної адміністрації Василя Бровчука, начальника Управління Держпродспоживслужби у Верховинському районі Ігоря Раховського. Питання, які обговорювалися:

    2021.08.18 | детальніше

  • Відбулося засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції Під головуванням голови селищної ради Василя Мицканюка відбулося засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

    2021.08.17 | детальніше

  • М.Маківничук взяла участь у презентації проєкту «Гастромандрівки  слідами українських літераторів” Сьогодні заступниця селищного голови Марія Маківничук взяла участь у презентації проєкту «Гастромандрівки слідами українських літераторів», який реалізовує Верховинська селищна рада і Громадська спілка «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Українського культурного фонду і Державного агенства розвитку туризму в Україні, яка відбулася у місті Івано-Франківську «Мета Верховинської селищної ради - це розвивати культурно-туристичні маршрути, що стане основою для сталого розвитку сільських гірських та міських територій через використання культурної, природної та гастрономічної спадщини.» - наголосила Марія Іванівна.

    2021.08.17 | детальніше

  • ШАНОВНІ ВЕРХОВИНЦІ ТА ГОСТІ КРАЮ! Запрошуємо Вас на просвітницько-духовний захід «ВКЛОНІМОСЯ «ПРОСВІТІ» – ПОМОЛІМОСЯ ЗА УКРАЇНУ, присвячений 30-річчю відновлення незалежності України та 31-ій річниці з часу встановлення та освячення могили Січовим Стрільцям у селі Ільці. Захід відбудеться 22 серпня 2021 року у селі Ільці біля могили Січовим Стрільцям о 13.00 год. У програмі заходу: - поминальна панахида за полеглих героїв за волю України; - виступи-привітання; - вручення відзнак товариства «Просвіта»; - пісенно-духовна частина заходу.

    2021.08.16 | детальніше

  • Світлана Онищук: Вакцинація освітян сприятиме безпечним умовам навчання школярів ​На Прикарпатті проходить вакцинальна кампанія проти COVID-19. Задля цього організовано роботу 33 мобільних бригад з проведення імунізації, 8 центрів масової вакцинації та 121 пунктів щеплення. До проведення вакцинації населення загалом залучено 116 осіб персоналу мобільних бригад із вакцинації, які пройшли відповідну фахову підготовку, та 484 особи персоналу пунктів щеплень. Про це сьогодні йшлося під час щотижневої наради під керівництвом голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук із керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, головами райдержадміністрацій та територіальних громад. Зазначалося, що станом на 10 серпня на Івано-Франківщині проведено 157064 щеплення від COVID-19. Першою дозою імунізовано 101299 осіб, другою – 55765.

    2021.08.13 | детальніше

  • Голови прикарпатських громад виробили спільну позицію щодо відстоювання інтересів місцевого самовряд На засіданні правління Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України голови прикарпатських громад виробили спільну позицію щодо відстоювання інтересів місцевого самоврядування. Захід розпочав голова Івано-Франківського регіонального відділення АМУ, очільник Івано-Франківської ТГ Руслан Марцінків, який підкреслив, що сила місцевого самоврядування – в єдності, що дуже важливо обговорювати проблеми місцевого самоврядування задля пошуків шляхів їх вирішення, напрацювати спільну позицію щодо відстоювання його інтересів.

    2021.08.13 | детальніше

  • Відбувся концерт зразкових танцювальних колективів 12 серпня на сцені Співочого поля с. Криворівня в рамках ХІІ Благодійного проекту «Молодь за Україну» відбувся концерт зразкових танцювальних колективів міст Миколаїв, Обухів. Концерт розпочався хореографічною композицією «Ми Українці» у виконанні зразкового ансамблю народного танцю »Український Сувенір» Миколаївського міського палацу культури «Молодіжний», художні керівники Ганна Бобкова та Заслужений працівник культури України Людмила Бобкова. Цікавий турецький танець «Караденіз» продемонстрували вихованці Дитячої Академії Танцю м. Обухів ансамбль танцю «Фаворит» керівник Заслужений працівник культури України Юрій Стрембіцький.

    2021.08.13 | детальніше

  • «Вікі любить пам’ятки» запрошує жителів Івано-Франківської області до участі у фотоконкурсі «Вікі любить пам’ятки» запрошує жителів Івано-Франківської області до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже вдесяте. Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.

    2021.08.13 | детальніше

  •  < 1 2 3 4 5 > 
Серпень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5