Вас вітає чарівна Верховинщина!

Взято старт спільної праці  та стратегічних напрямів розвитку

Верховинська селищна рада та Прикарпатський Національний університеті ім. В. Стефаника взяли старт спільної праці та стратегічних напрямів розвитку
Сьогодні Верховинський селищний голова Василь Мицканюк провів ділову робочу зустріч з науковцями, викладачами Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в контексті підписаною угоди між ДВНЗ «Прикарпатський національних університет ім. В. Стефаника» в особі ректора Ігоря Цепенди та Верховинської селищної ради в особі селищного голови Василя Мицканюка.

У зустрічі взяли участь: доктор історичних наук, професор, директор Інституту туризму ПНУ ім. В.Стефаника Володимир Великочий, директорка Проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні «Агенти змін» ПНУ ім. В.Стефаника, фахівчиня з питань проектів регіонального/місцевого розвитку, доцентка кафедри фінансів, кандидатка економічних наук Світлана Кропельницька, генеральний директор Наукового парку «Прикарпатський університет», провідний фахівець відділу з питань захисту навчально-наукових результатів-технічний менеджер проекту Роман Бубна, фахівчиня з питань соціальних проектів, доцент кафедри фінансів, кандидатка економічних наук Тетяна Мигович, заступник Верховинського селищного голови Марія Маківничук, начальник соціально-економічного розвитку, інвестицій, туризму, сільського господарства, туризму та міжнародної співпраці Василь Нагірняк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Іра Сумарук, завідувач Верховинським відділенням Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. Стефаника Василь Глушко та викладач вищої категорії Верховинського відділення Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. Стефаника Світлана Павлюк.
У ході робочої ділової зустрічі обговорено питання практичної реалізації спільної роботи університету та селищної ради з питань наукових і дослідних ініціатив, кооперації у впровадження інновацій, впровадження результатів наукових досліджень і розробок у практичну роботу органів управління селищної ради, спільної роботи з підготовки Стратегії розвитку Верховинської селищної ради та плану заходів з його реалізації, спільної підготовки та подання проектів з актуальних питань розвитку селищної ради, організації та проведення тренінгів, консультаційно-інформаційних заходів щодо підвищення кваліфікації представників селищної ради з проектної та інших видів діяльності на базі Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ ім. В.Стефаника з видачею сертифікатів тощо.
Після відбулася зустріч науковців Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника з викладацьким колективом Верховинського відділення Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. Стефаника, де обговорено питання навчального процесу, вирішення проблемних питань діяльності коледжу.
Отже, дано старт практичної реалізації задекларованої в Угоді напрямків співпраці та розвитку Верховинської селищної ради та Прикарпатського університету ім. В. Стефаника.
 

Травень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6