Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • ПОВІДОМЛЕННЯ  про оприлюднення проекту регуляторного акта ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Верховинської селищної ради «Про встановлення збору за паркування транспортних засобів в селищі Верховина»

    2021.05.21 | детальніше

  • ПОВІДОМЛЕННЯ  про оприлюднення проекту регуляторного акта ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Верховинської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»

    2021.05.21 | детальніше

  • ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Верховинської селищної ради «Про встановлення ставки єдиного податку на території Верховинської селищної ради»

    2021.05.21 | детальніше

  • Нарада працівників культури Традиційно у День вишиванки працівники культури збираються разом, щоб відзначити свято, а разом з тим обговорити робочі питання. 20 травня пройшла урочисто-робоча нарада. Захід відвідав заступник селищного голови Ярослав Кікінчук, щоб привітати присутніх із Днем Вишиванки, якій цьогоріч ми відзначаємо п’ятнадцятий раз. Ярослав Миколайович також є головою районного товариства «Гуцульщина» і на нараді він нагородив найвищою нагородою товариства - медаллю «За заслуги перед Гуцульщиною» Ванджурака Василя Юрійовича(посмертно) – відому знавцеві гуцульского танцю, першому керівнику н.а танцювального колективу клубу с. Віпче. Нагороду отримувала дружина Парасковія. Також, на нараді було вручено ще ряд відзнак від відділу культури Верховинської селищної ради.

    2021.05.21 | детальніше

  • Взято старт спільної праці  та стратегічних напрямів розвитку Верховинська селищна рада та Прикарпатський Національний університеті ім. В. Стефаника взяли старт спільної праці та стратегічних напрямів розвитку Сьогодні Верховинський селищний голова Василь Мицканюк провів ділову робочу зустріч з науковцями, викладачами Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в контексті підписаною угоди між ДВНЗ «Прикарпатський національних університет ім. В. Стефаника» в особі ректора Ігоря Цепенди та Верховинської селищної ради в особі селищного голови Василя Мицканюка.

    2021.05.21 | детальніше

  • Завідувач сектору соціальної роботи Верховинської селищної ради Марія Семенюк взяла участь у нараді Завідувач сектору соціальної роботи Верховинської селищної ради Марія Семенюк взяла участь у нараді на тему "Надання соціальних послуг в територіальних громадах в умовах децентралізації", яка відбулася 18 травня 2021 року при Івано-Франківській обласній держадміністрації Повноваження у сфері соціальних послуг передано громадам, тобто максимально близько до отримувачів цих послуг. Сам процес передачі цих повноважень не є простим та швидким, і тому, виникає безліч питань і труднощів. Щоб допомогти громадам, розказати про новини та кращі практики у сфері соціальних послуг, шляхи та алгоритми розв'язання нагальних питань, що виникають, обласною державною адміністрацією було ініційовано дану нараду.

    2021.05.20 | детальніше

  • Селищний голова Василь Мицканюк взяли участь у заходах з нагоди Дня науки та Дня музеїв 19 травня, селищний голова Василь Мицканюк, голова районної ради Юрій Філипчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук, взяли участь у заходах з нагоди Дня науки та Дня музеїв у еколого-освітньому візит-центрі Національного природного парку "Верховинський".

    2021.05.20 | детальніше

  • День Вишиванки у Верховині День Вишиванки у Верховині. Відео: https://www.facebook.com/vasia.diacuk Пісня: Олег Винник - Вишиванка

    2021.05.20 | детальніше

  • Шановні верховинці! Верховинська селищна рада щиро вітає з Днем вишиванки! Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегти свою ідентичність. Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято. У третій четвер травня щорічно у світі відзначається День української вишиванки.

    2021.05.20 | детальніше

  • Проведено засідання музейної ради (громадської ради сприяння музейної справи) На базі хати - музею «У трембітаря» Миколи Ілюка проведено перше засідання музейної ради (громадської ради сприяння музейної справи) при відділі культури Верховинської селищної ради та взято участь в екскурсії до вищезазначеного музейного закладу. В засіданні ради взяли участь: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади Оксана Чубатько, начальник відділу культури Верховинської селищної ради Оксана Коломийчук; Заслужений працівник культури України, власник музею «У трембітаря» – Микола Ілюк, власниця музею галєрії традицій та обрядів - Павла – Парасковія Рашковська, методист організаційно – методичного центру відділу культури Ліана Коржук, завідувач народного музею гуцульського театру Гната Хоткевича, с. Красноїлля - Роман Сінітович; власниця хати – музею «Цікава садиба» - Оксана Сусяк.

    2021.05.19 | детальніше

  • Перша  < 173 174 175 176 177 >  Остання
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5