Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • Конкурс проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування

    2021.09.08 | детальніше

  • Сприяння служби зайнятості в пошуку роботи В рамках співпраці з Верховинським районним сектором філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області Верховинською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості 7 вересня 2021 року проведено групову консультацію, у т.ч. із залученням соціальних партнерів, для осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі.

    2021.09.07 | детальніше

  • Прес-випуск Стан виплати заробітної плати на 1 серпня 2021 року

    2021.09.07 | детальніше

  • Відзначили День адміністратора центрів надання адміністративних послуг 6 вересня відзначили нове професійне свято - День адміністратора центрів надання адміністративних послуг. З нагоди свята селищний голова Василь Мицканюк завітав в Верховинський центр надання адміністративних послуг, щоб привітати колектив з професійним святом та вручити грамоти. Впродовж семи років ЦНАП працював над забезпеченням системи якісного надання адміністративних послуг, скороченням термінів та спрощенням процедур їх надання, переведенням окремих послуг в електронний формат. Загалом ЦНАП вдосконалював свою роботу відповідно до вимог чинного законодавства та створював позитивний імідж влади. Адже, основне його завдання – надання якісних адміністративних послуг та допомога громадянам у тому, з чим вони звертаються. Послуги, що надаються, затребувані, це підтверджує велика кількість звернень до центру, яка з кожним роком зростає. У цей святковий день, так само, як і щодня, відвідувачі мали можливість отримати якісні послуги. Саме 6 вересня працівники Верховинського ЦНАПу прийняли ювілейного 1500 відвідувача з початку року. Колектив вручив ювілейній відвідувачці пам'ятний подарунок. Загалом, протягом дня, у центрі було створено святкову атмосферу, для молодших відвідувачів проведено екскурсії ЦНАПом, під час якої, присутнім розповіли про історію та роботу закладу, і важливість професії адміністратора. Всі проведені були спрямовані на підвищення громадської обізнаності щодо організації надання адміністративних послуг, ролі адміністраторів ЦНАП та підвищення престижу праці посадових осіб сфери надання адміністративних послуг

    2021.09.06 | детальніше

  • Розвиток малого бізнесу в Івано-Франківській області Головне управління статистики інформує. На Івано-Франківщині у секторі малого бізнесу, що є самостійною, гнучкою, прогресивною формою функціонування й розвитку сучасних продуктивних сил, діє 54,7 тис. суб’єктів господарювання, серед яких переважаючою є частка фізичних осіб-підприємців (85%). Фізичними особами-підприємцями здійснюється діяльність майже в усіх сферах економіки, зокрема, їх частка у загальній кількості суб’єктів господарювання, що займаються оптовою та роздрібною торгівлею, ремонтом автотранспортних засобів, тимчасовим розміщуванням й організацією харчування, у сфері інформації та телекомунікацій становить понад 90%, наданням транспортних, складських, поштових та кур’єрських послуг – 87%, у промисловості – 68%, у будівництві – 46%, у сільському, лісовому та рибному господарстві – 39%.

    2021.09.03 | детальніше

  • Проєкт «Повір у себе» З метою оптимізації психоемоційного стану, визначення шляхів до самореалізації, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці 3 вересня 2021 року Верховинською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості в рамках реалізації профорієнтаційного проєкту для осіб з інвалідністю «Повір у себе» проведено тренінг для зареєстрованих безробітних осіб з інвалідністю під назвою «Повір у себе».

    2021.09.03 | детальніше

  • Проведення широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної кампанії З метою проведення широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної кампанії із детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян

    2021.09.03 | детальніше

  • Vivat «Hutsul Ethnos» – громадське об’єднання гуцулів! У контексті співробітництва територіальних громад Гуцульщини у формі реалізації спільних проєктів «Hutsul Ethnos», у селищі Ворохті проведено другу робочу зустріч представників територіальних громад Гуцульського регіону – Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей. Верховинську територіальну громаду представляв начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій, туризму, сільського господарства та міжнародної співпраці Василь Нагірняк.

    2021.09.01 | детальніше

  •  < 1 2 3
Вересень 2021
П В С Ч П С Н
30 311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3