Вас вітає чарівна Верховинщина!

проведено засідання дев’ятої сесії Верховинської селищної ради восьмого скликання

Сьогодні, 09 липня під керівництвом селищного голови Василя Мицканюка проведено засідання дев’ятої сесії Верховинської селищної ради восьмого скликання.
На сесії розглядалися наступні питання порядку денного:
1. Про встановлення ставки єдиного податку на території Верховинської селищної ради. (Доповідав: Антіпов П.М.- секретар селищної ради )
2. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. (Доповідав : Антіпов П.М.- секретар селищної ради )
3. Про встановлення збору за паркування транспортних засобів в селищі Верховина. (Доповідав : Лазорик С.С.- начальник відділу житловокомунального господарства)
4. Про затвердження цін на платні роботи (послуги) Трудового архіву Верховинської селищної ради. (Доповідала : Зітинюк У.Р. – завідувачка Трудового архіву)
5. Про встановлення ставок туристичного збору на території Верховинської селищної ради (Доповідав : Нагірняк В.В. – начальник відділу соціально- економічного розвитку, інвестицій, туризму, сільського господарства та міжнародної співпраці)
6. Про затвердження Положення про надання платних медичних послуг, переліку та тарифів на платні медичні послуги в КНП «Верховинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Верховинської селищної ради. (Доповідала : Шкіряк С.С. - директор КНП «Верховинський центр первинної медико-санітарної допомоги»)
7. Про затвердження фінансового плану на 2021 рік КНП «Верховинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Верховинської селищної ради. (Доповідала : Шкіряк С.С. - директор КНП «Верховинський центр первинної медико-санітарної допомоги»)
8. Про затвердження тарифів та Положення про платні медичні послуги Комунального некомерційного підприємства «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради (Доповідала : Кікінчук Г.М. – директор КНП«Верховинська багатопрофільна лікарня»)
9. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та орендної плати на території Верховинської селищної ради (Доповідала : Тонюк Л.М. - головний спеціаліст відділу земельних відносин та екології)
10. Про створення комунального підприємства «Агенція розвитку Верховинщини» Верховинської селищної ради Верховинського району Івано-Франківської області. (Доповідав: Мінайлюк І.І. – начальник відділу кадрової, правової та мобілізаційної роботи)
11. Про внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік. (Доповідала : Блищук С.І. – начальник фінансового управління селищної ради )
12. Розгляд заяв земельного характеру. (Доповідали : Сухарчук А.М. – голова комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, екології та раціонального природокористування Ванджурак Ю.І. - начальник відділу земельних відносин та екології )
13. Різне
З усіх питань порядку денного, сесією прийнято відповідні рішення.
 

Липень 2021
П В С Ч П С Н
28 29 301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1