Вас вітає чарівна Верховинщина!

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня»

6 липня в приміщені Верховинської селищної ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради. На порядку денному були наступні питання:

1. Про заслуховування конкурсної пропозиції та проведення співбесіди з учасником конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради.
2. Про внесення відповідного подання голові Верховинської селищної ради про призначення переможця конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради.
3. Про оприлюднення результатів конкурсу на офіційному веб-сайті Верховинської селищної ради verrada.gov.ua  

Згідно протоколу, конкурсна комісія вирішила - конкурсну пропозицію та та результати співбесіди Кікінчук Г.М. взяти до відома і визнати її переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради. Також, комісія вирішила внести подання селищному голові про призначення  переможця конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради Кікінчук Галину Миколаївну.

Переглянути Протокол.

Відео конкурсної пропозиції проведення співбесіди з учасником конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради

Липень 2021
П В С Ч П С Н
28 29 301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1