Вас вітає чарівна Верховинщина!

В селищі Верховина відбувся IV фестиваль  духовної пісні «Співаймо Господу, співаймо»

В цьому році фестиваль відбувся 22 червня в актовій залі Верховинського ліцею, за участю керуючого Коломийською Єпархією, преосвященного Єпископа Коломийського і Косівського Юліана, священнослужителів району, заступника начальника управління-начальника відділу культури і мистецтв управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Мирослави Корнелюк, представників влади, хорових колективів, громадськості.
Святкові урочистості почалися із виконання молитви Єпископом Юліаном та священнослужителями. Із словами привітання до учасників та гостей фестивалю звернулися селищний голова Василь Мицканюк, депутатка обласної ради, заступник начальника управління-начальника відділу культури і мистецтв управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Мирослави Корнелюк , перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Уршеджук та керуюча справами виконавчого апарату районної ради Світлана Ілійчук.
У пісенному фестивалі взяли участь 12 хорових колективів Верховинського району, талановиті молоді виконавці та народний фолькльорний вокально-інструментальний колектив «Горицвіт». Серед учасників були як діти, так і люди зрілого віку. Фестиваль має за мету популяризацію духовної пісні. У виконанні хорових колективів звучали духовні твори і мелодійні церковні пісні.
Єпископ Юліан подякував організаторам, священикам, учасникам фестивалю за їхню любов до хорового співу та бажання прославляти Господа нашого.
На завершенні фестивалю прозвучала молитва за Україну «Боже, Великий, Єдиний» у спільному виконанні хорових колективів. Також були вручені грамоти та подяки творчим колективам і виконавцям, які взяли участь у фестивалі духовної пісні.

Більше фото: https://www.facebook.com/verkhovyna.selushna.rada/posts/310848794097870

 

Червень 2021
П В С Ч П С Н
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4