Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • Нові етапи підготовки до фестивалю духовної пісні “Cпіваймо, Господу співаймо” 8 червня 2021 року делегація Відділу культури на чолі з начальником – Оксаною Коломийчук, побувала на авдієнції у Преосвященного Єпископа Коломийського і Косівського ЮЛІАНА, Керуючого Коломийською Єпархією ПЦУ для узгодження організаційних питань Четвертого фестивалю духовної пісні «Співаймо Господу, співаймо». Перш за все, Оксана Миколаївна вручила Преосвященному Єпископу запрошення від імені голови Верховинської селищної ради та передала прохання розробити спільні відзнаки Верховинської селищної ради та Коломийської Єпархії ПЦУ для учасників фестивалю, яке Владика підтримав. Також в роботі засідання взяли участь: парох села Гринява та села Пробійнівкат прот. Ігор Фенчук; парох с. Замагора та села Чорна Річка прот. Володимир Максим’юк; головні спеціалісти відділу культури Дмитро Марчук та Юлія Потяк; завідувачка організаційно-методичного центру Відділу культури Наталія Максим’юк; методистка організаційно-методичного центру Ліана Коржук та керівник народного аматорського ансамблю дримбарів “Струни Черемоша” БК с.Верхній Ясенів, Микола Максим’юк.

    2021.06.09 | детальніше

  • Проведено зустріч керівництва Верховинської селищної ради та організаторів жипінг-турів Проведено зустріч «за круглим столом» за участю керівництва Верховинської селищної ради, старост старостинських округів та фізичних осіб-організаторів жипінг-турів, які здійснюють даний вид відпочинку та туризму на території туристично-рекреаційних місць Верховинської селищної ради. Погоджено спільний план дій щодо утримання в належному стані доріг, якими перевозять туристів фізичні особи – власники позашляховиків (джипів) – до туристично-рекреаційних місць.

    2021.06.09 | детальніше

  • ВЕРХОВИНСЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ - ПЕРЕМОЖЦІ ТУРНІРУ ПАМ`ЯТІ СПОРТИВНОЇ РОДИНИ ПРОСВІРНІНИХ У ВОРОХТІ ! 6 червня у Ворохтянському ліцеї відбувся турнір з волейболу присвячений пам‘яті спортивної родини Просвірніних . У турнірі взяли участь 8 команд: Ворохтянська громада делегувала чотири команди: Ворохта-1, Татарів, Ворохта-2 та «Пожежники». Делятинську громаду представляли два спортивні колективи: волейбольні клуби «Горіш» і «Говерла». Також у змаганнях взяла участь команда села Яблуниця (Поляницька ТГ) та команда Верховинської громади. За результатами турніру господарі виявилися більш ніж гостинними та «дозволили» командам із Верховинщини та Делятинщини зайняти призові місця. Перше місце зайняли верховинці, «срібло» вибороли волейболісти «Говерли», а третє місце дісталося команді «Горіш».

    2021.06.09 | детальніше

  • Проведено святкові заходи з нагоди відзначення Дня захисту дітей 8 червня в селищі Верховина проведено святкові заходи з нагоди відзначення Дня захисту дітей, які через погодні умови були перенесені з 1 червня. Зі святом молоде покоління та батьків привітали заступник селищного голови Оксана Чубатько та начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Іра Сумарук. Настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці селища Верховина отець Юрій виголосив молитву за здоров'я всіх діток.

    2021.06.09 | детальніше

Червень 2021
П В С Ч П С Н
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4