Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • Фінансовим управлінням Верховинської селищної ради проведено семінар - нараду Фінансовим управлінням Верховинської селищної ради проведено семінар - нараду з діловодами старостинських округів за участю начальника фінансового управління селищної ради Світлани Блищук, начальника відділу доходів, бухгалтерського обліку і звітності - головного бухгалтер Лесі Радиш, головного спеціаліста відділу доходів, бухгалтерського обліку і звітності - Наталії Гаджеровської та старшого статистика відділу бухгалтерського обліку і звітності Верховинської селищної ради Світлани Юряк. На семінар – нараді розглядалися наступні питання:

    2021.03.31 | детальніше

  • Відбулося засідання виконавчого комітету Верховинської селищної ради Сьогодні 31 березня відбулося засідання виконавчого комітету Верховинської селищної ради, з наступним порядком денним: 1. Про комплексні заходи щодо благоустрою та приведення до належного санітарного стану селища Верховина. Доповідав: Кікінчук Я.М. – заступник селищного голови ; 2. Про затвердження Положення про платні послуги та переліку платних медичних послуг в КНП «Верховинський центр первинної медико-санітарної допомоги». Доповідала: Шкіряк С.С. – директор КНП «Верховинський центр первинної медико-санітарної допомоги»; 3. Про визначення особи уповноваженої для складання протоколів про адміністративні порушення. Доповідала: Чубатько О.С. – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради; 4. Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань запобігання і виявлення корупції у виконавчому комітеті Верховинської селищної ради. Доповідала: Томащук О.В. – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету;

    2021.03.31 | детальніше

  • Проведено семінар-нараду з старостами та діловодами селищної ради Сьогодні 31 березня у Верховинській селищній раді проведено семінар-нараду з старостами та діловодами селищної ради з наступних питань:

    2021.03.31 | детальніше

  • Обговорено співпрацю між громадами Сьогодні з робочим візитом до Верховини завітала начальник відділу культури, сім’ї, молоді і спорту Ворохтянської сільської ради Наталя Костюк. У рамках візиту директорка комунальної установи Інклюзивний ресурсний центр Верховинської селищної ради Людмила Савчук ознайомила з роботою центру та спільно з заступницею голови селищної ради Марією Маківничук обговорили співпрацю у інших галузях.

    2021.03.31 | детальніше

  • Облаштування дорожнього полотна в смт.Верховина ​За дорученням керівництва Верховинської селищної рад, сьогодні 31 березня, по вулиці М.Грушевського та на ділянці об’їзної дороги в смт.Верховина працює спецтехніка, яка проводить роботи з профілювання дорожнього полотна.

    2021.03.31 | детальніше

  • Селищний голова Василь Мицканюк взяв участь у відкритті центру безпеки громади в селі Яблуниця Вчора, 30 березня селищний голова Василь Мицканюк, на запрошення голови Білоберізької територіальної громади Дмитра Іванюка взяв участь у відкритті центру безпеки громади в селі Яблуниця Білоберізької сільської територіальної громади.

    2021.03.31 | детальніше

  • Щоденна інформація про епідеміологічну ситуацію За інформацією КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня» станом на 31 березня у стаціонарі перебуває 17 (1 іногородній) пацієнтів хворих на коронавірусну інфекцію, з них 3 важких, але, не кисневозалежних перебувають у реанімації. За минулу добу госпіталізовано 1 пацієнта і 1 виписано з одужанням. ПЛР тести 4 пацієнтів в очікуванні, 13 підтверджено COVID-19.

    2021.03.31 | детальніше

  • Штормове (метео) попередження. Управління з питань цивільного захисту ОДА. 31 березня - 1 квітня у зв’язку з вiдлигою у високогір’ї Iвано- Франкiвської та Закарпатської областей зберігається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень).

    2021.03.31 | детальніше

  • Зустріч з громадою присілку Підмагура Вчора, 30 березня заступник селищного голови Ярослав Кікінчук разом з громадою присілку Підмагура провів обстеження дороги до зазначеного присілку, яка зазнала зсуву внаслідок погіршення погодніх умов у вигляді значних опадів.

    2021.03.31 | детальніше

  • Відбулася чергова робоча нарада з  керівниками структурних підрозділів відділу культури Верховинсько 30 березня 2021 року в приміщенні відділу культури Верховинської селищної ради відбулася виробнича нарада. На нараді розглядалися наступні питання: 1. Про проведення колегії відділу культури Верховинської селищної ради 31 березня 2021 року об 11.00 год. в актовій залі Верховинської дитячої школи мистецтв (О. Коломийчук); 2.Про роботу установ культури на період карантину та червоної зони (О.Коломийчук); 3. Про порядок проведення атестації працівників галузі культури (О.Коломийчук, Г. Валігурська, Н. Максим’юк); 4. Про виплату заробітної плати (О. Коломийчук, Н. Максим’юк); 5. Про робочі питання щодо профспілки працівників культури (Г.Паньків).

    2021.03.31 | детальніше

Березень 2021
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4