Вас вітає чарівна Верховинщина!

Новини

  • Відбулася щотижнева робоча нарада начальника Відділу культури Верховинської селищної ради О.Коломийч Відбулася щотижнева робоча нарада начальника Відділу культури Верховинської селищної ради О.Коломийчук з працівниками відділу та керівниками структурних підрозділів. На нараді було обговорено найважливіші питання роботи до кінця поточного місяця.Спочатку учасники обговорили захід до дня Пам’яті та примирення та 76- річницю перемоги над нацизмом у ІІ світовій війні, який відбувся 7 травня. А в наступних питаннях – проведення вокальних фестивалів «Співаймо Господу, співаймо!» та «Музика весни».

    2021.05.12 | детальніше

  • ПРИ КП  “ВЕРХОВИНСЬКИЙ ЦЕНТР ПСМ” ПРАЦЮЄ ПУНКТ ЩЕПЛЕННЯ Всіх охочих, які відносяться до другого етапу вакцинації запрошують у пункт щеплення пройти вакцинацію. Прищепитися можуть працівники закладів охорони здоров’я, соцзахисту, екстреної меддопомоги та люди похилого віку. Тільки за сьогоднішній день, 11 травня, вакциною від COVID-19 щеплено 20 осіб. Загалом вже провакциновано 69 верховинців. У медзакладі продовжують формувати список очікування бажаючих вакцинуватися. II етап вакцинації проводять вакциною AstraZeneca. Медики зауважують, що за даними досліджень, які були проведені у Кореї, ця вакцина є ефективною та попереджає інфекцію вже через два тижні після першої дози.

    2021.05.11 | детальніше

  • Проведено позачергову шосту сесію Верховинської селищної ради Сьогодні, 11 травня під керівництвом селищного голови Василя Мицканюка проведено позачергову шосту сесію Верховинської селищної ради восьмого скликання на якому було розглянуто наступні питання порядку денного: 1. Про призупинення дії рішення четвертої сесії Верховинської селищної ради №92-4/2021 від 26.02.2021 року, в частині надання дозволу гр. Тетеріну Юрію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. (включено до порядку денного на сесії).

    2021.05.11 | детальніше

  • Проведено засідання постійних комісії селищної ради Сьогодні, 11 травня в селищній раді відбулося засідання постійних комісії селищної ради, з метою обговорення питань, що виносяться на розгляд позачергової шостої сесії Верховинської селищної ради восьмого скликання.

    2021.05.11 | детальніше

  • Увага!) Потрібна підтримка! Увага!) Потрібна підтримка! Розпочалося голосування за проєкти громад, які увійдуть до фіналу конкурсу "Наша громада". [✨] Верховинській громаді потрібна ваша підтримка! Щоб проголосувати потрібно: [????] Зареєструватися на сайті otg.fakty.com.ua [????] Зайти на проєкт Верховинської громади https://otg.fakty.com.ua/communities/verkhovynska-hromada [????] Натиснути кнопку "Проголосувати" Голосування триває до 31 травня. [✨] Ідея проєкту створення багатофункціонального культурного і подієвого простору на базі публічної бібліотеки «Коворкінг «Коло книг»

    2021.05.11 | детальніше

  • Вітання з днем матері! Шановні матері! Від щирого серця вітаємо Вас з Днем матері в Україні! Бажаємо всім матерям не знати труднощів, поразок та невдач, бажаємо за будь-якою погодою та в будь-який день залишатися найкращою мамою з добрим серцем, наповненим великою любов’ю до своїх дітей та щирою гордістю за їх перемоги.

    2021.05.09 | детальніше

  • Вітання з Днем пам’яті та примирення і 76-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Шановна громадо Верховинщини! Щиро вітаємо Вас з Днем пам'яті та примирення і 76-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Друга світова війна 1939 - 1945 років стала найбільшою трагедією людства у XX столітті. Українці зробили надзвичайно вагомий внесок у перемогу над нацизмом, ставши однією з націй-переможниць.

    2021.05.09 | детальніше

  • Відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги 7 травня в актовому залі Верховинського ліцею відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також з нагоди відзначення Дня матері! Із вітальними словами до присутніх звернулися - заступниця Верховинського селищного голови Оксана Чубатько, голова районної державної адміністрації Василь Бровчук та голова районної ради Юрій Філипчук.

    2021.05.08 | детальніше

  • Команда депутатів Верховинської селищної ради взяла участь в І етапу IХ обласної спартакіади Сьогодні, 7 травня команда депутатів Верховинської селищної ради взяла участь в І етапу IХ обласної спартакіади серед команд депутатів Верховинської районної, Верховинської селищної та Білоберізької і Зеленської сільських рад. Змагання урочисто відкрили голова районної державної адміністрації Василь Бровчук та голова районної ради Юрій Філипчук.

    2021.05.07 | детальніше

  • Селищний голова Василь Мицканюк взяв участь у торжественній Архієрейській Божественній Літургії 6 травня 2021 року, селищний голова Василь Мицканюк взяв участь у торжественній Архієрейській Божественній Літургії за участю Преосвященного Єпископа Коломийського і Косівського Юліана, який із Архіпастирським візитом відвідав Храм Успіння Пресвятої Богородиці селища Верховина. Керуючому Коломийською Єпархією за Божественною Літургією співслужили: настоятель Храму Успіння Пресвятої Богородиці селища Верховина Юрій Стефлюк; настоятель Храму Перенесення мощей Святителя Миколая Чудотворця села Бережниця та Храму Святого Великомученика Іоана Сучавського села Криворівня (присілок Устя) Ігор Ребенчук; настоятель Храму Пророка Іллі села Кривопілля Петро Якіб’юк та протодиякон Антон Трачук.

    2021.05.07 | детальніше

  • Перша  < 176 177 178 179 180 >  Остання
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5