Вас вітає чарівна Верховинщина!

В Україні діє програма “Національний кешбек”

 
Президент ініціював програму підтримки громадян від держави  “Національний кешбек”. Це допомога українцям у складі часи. Умовою її надання є купівля місцевих товарів. Людина отримуватиме на картку 10% їх вартості. Максимальна сума кешбеку - 3 тис грн на місяць.
 
Кошти можна буде витратити на послуги - комуналку, медичні послуги, спорт, кіно та інші. Це додатково підтримає мікро і малий бізнес в умовах війни. Також можна буде задонатити на ЗСУ або купити військові облігації.
 
Щоб отримувати кешбек від держави, громадянам необхідно:
  • Подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутися до відділення. До програми долучилися такі банки: ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро.
  • Визначити картки, з яких ви оплачуєте покупки, і надати банку дозвіл на передачу інформації про транзакції з цих карток в магазинах-учасниках програми.
  • Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек.
  • У Дії в розділі Сервіси обрати картку «Національний кешбек» для виплат.
 
 Використати кошти від кешбеку, нараховані в 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.
 
На які товари надаватиметься кешбек
  • будь-які споживчі товари українського виробництва за виключенням підакцизних товарів. Також на вино без вмісту спирту і медові напої
  • ліки українського виробництва
  • торгові мережі інформуватимуть споживачів про товари, на які розповсюджуватиметься кешбек. Також буде створено сайт програми з переліком виробників і товарів. На наступному етапі передбачається інтеграція з Дією, коли споживач зможе наводити смартфон на штрих-код товару і перевіряти, чи є на нього кешбек.
Жовтень 2024
П В С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3