Вас вітає чарівна Верховинщина!

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

Потенційні учасники мають змогу пройти тест в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. 

Отже, тест містить 30 завдань, на виконання яких відведено 60 хвилин. Зміст завдань відповідає програмі ЗНО з історії України (розділи 6–32) й  охоплює теми, що стосуються подій другої половини XVI – початку ХХІ ст.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета. 

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з історії України на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Додатково зауважимо, що на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти в рубриці «Підготовка до тестів» розміщено тренажер з історії України, метою якого є допомогти всім, хто готується до тестування з цього предмета, запам’ятати дати історичних подій, попрацювати онлайн із зображеннями українських історичних пам’яток та тестовими завданнями, що містять зображення історичних персоналій.

Нагадуємо: УЦОЯО вже підготував демонстраційні варіанти завдань з обох предметів обов’язкового блоку НМТ: 28 лютого на сайті Українського центру оцінювання якості освіти було розміщено демонстраційний варіант завдань з української мови, а 4 березня ー з математики.

Поступово буде оприлюднено демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки предметів НМТ.

Березень 2023
П В С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2