Вас вітає чарівна Верховинщина!

Золото Михайла Харука на Універсіаді в США

Фотографія нашого земляка, сноубордиста Михайла Харука з державним синьо-жовтим прапором облетіла з американського Лейк-Плесіді увесь спортивний світ. Михайло тріумфував на Всесвітній зимовій Універсіаді: здобув для України першу золоту медаль у дисципліні «паралельний гігантський слалом» та «бронзу» у дисципліні «паралельний слалом».
Нас, верховинців, усю Гуцульщину, переповняє гордість за талановитого, сміливого і впевненого у собі українського сноубордиста, що родом із села Ільці Верховинської територіальної громади, який представляє Україну на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, став чемпіоном світу серед юніорів у Словенії, а днями завоював «золото» та «бронзу» у Лейк-Плесіді.
«Дорогі друзі, моя перемога і ця золота медаль – для вас усіх. Вона була здобута насамперед завдяки нашій мужній армії, завдяки ЗСУ, які героїчно захищають український кордон. Цю медаль я присвячую моєму другові – снайперу Олегу Мазуру, який у минулому також був спортсменом», – написав Михайло Харук.
Цю медаль Михайло присвячує рідній Верховинщині, усій гуцульській громаді, учителям, батькам, які дали Михайлу добру науку і виховали справжнього патріота-українця, талановитого спортсмена, щиру і добродушну людину.
Верховинська територіальна громада, Карпати, Гуцульщина та вся Україна пишається тобою, Михайле, і висловлює велике спасибі за прославлення батьківської землі, нездоланної у бою з московськими окупантами рідної України, яка невдовзі отримає Перемогу над клятим ворогом і розквітне у колі європейського співтовариства та народів світу.
Хай твоя спортивна дорога, Михайле, завжди стелиться «золотими» перемогами.
 

Василь МИЦКАНЮК
Верховинський селищний голова
 
Січень 2023
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5