Вас вітає чарівна Верховинщина!

До Верховинської ТГ завітали партнери з Румунії

В рамках проєкту «Спільні дії щодо вдосконалення транскордонного управління та контролю епідеміологічних показників населення Румунії та України» у селищі Верховина проведено робочу зустріч партнерів проєкту - Верховинської селищної ради та представників Муніципалітету Поєнеіле де суб Мунте.
Селищний голова Василь Мицканюк спільно з координатором проєкту Василем Поповичем провели робочу нараду та особисто відвідали КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня».
Делегація обговорила ряд питань, які стосуються реалізації проєкту та плану дій на наступний рік.
Незважаючи на складну ситуацію в країні, партнери проєкту докладають усіх зусиль для активного виконання запланованих заходів. Так, вже розпочато ремонтні роботи пологового відділення КНП "Верховинська багатопрофільна лікарня". Незабаром буде закуплено сучасне медичне обладнання для діагностики та лікування гінекологічних захворювань. До того ж, до кінця року заплановане проведення спільного навчання для акушерів-гінекологів та лікарів загальної практики з нашої громади, селища Великий Бичків та муніципалітету Поеніле де суб Мунте з профілактики, діагностики та лікування інфекційних, бактеріальних, вірусних захворювань в жінок та новонароджених, епідеміології інфекцій у пологовому відділенні, їх профілактики та контролю.
Нагадуємо, проєкт реалізується в межах Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020, за співфінансування Європейського Союзу. Метою проєкту є покращення показників епідеміологічної безпеки в регіоні Румунія-Україна завдяки спільним діям, які позитивно впливають на ситуацію із розповсюдження захворювань та інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Дякуємо нашим партнерам з Румунії за розуміння та підтримку в реалізації заходів, адже розвинена сфера охорони здоров'я та медичних установ є важливою для нашого спільного європейського майбутнього.
Грудень 2022
П В С Ч П С Н
28 29 301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1