Вас вітає чарівна Верховинщина!

Верховинська багатопрофільна лікарня отримала сучасний рентгенапарат

Комунальне некомерційне підприємство «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради отримало сучасну мобільну рентгенівську систему Samsung GM85 Fit mobile-x-ray вартістю майже 115 000 доларів.

Отримати його вдалося завдяки сприянню Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Корея Дмитра Пономаренка, депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Південною Кореєю, співголови групи з міжпарламентських зв’язків, народного депутата України Дмитра Припутеня та за спільної координації і співпраці з Міністерством охорони здоров’я України. Завдячуючи саме такій співпраці, заклади охорони здоров’я області нещодавно отримали ще один такий рентгенапарат та 9 нових УЗД апаратів.

Передавали апарат народна депутатка України Олена Вінтоняк, депутатка Івано-Франківської обласної ради Надія Левконович та директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко. «Якісна діагностична база – це запорука своєчасного та точного виявлення багатьох захворювань, – зазначив керівник ДОЗ ОДА Ігор Дмитренко. –Відрадно, що якісні медичні послуги стають доступніші навіть у віддалених гірських районах. Ми щиро вдячні всім, хто долучився до цієї справи та, навіть в такий важкий час, допомагає нам забезпечувати якісні медичні послуги на Прикарпатті».

Гості також оглянули відділення екстреної допомоги і хірургічне відділення Верховинської лікарні, поспілкувалися з пацієнтами та обговорили можливості придбання для закладу іншого діагностичного обладнання, зокрема мамографа.

Більше фото за посиланням.

Листопад 2022
П В С Ч П С Н
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4