Вас вітає чарівна Верховинщина!

Мінсоцполітики підписало меморандум про взаємодію та співпрацю з Міноборони та компанією YouControl

Підписано тристоронній меморандум про співпрацю та взаємодію між Міністерством соціальної політики України, Міністерство оборони України оборони та Товариством з обмеженою відповідальністю “Ю-Контрол”
YouControl (YouControl).


Сторони в межах цього меморандуму домовились вживати спільних зусиль задля підвищення ефективності координації волонтерів, зокрема за допомогою платформи People for Ukraine. Платформа, перш за все, об‘єднує зусилля волонтерів, що працюють над забезпеченням потреб Збройних Сил України та Сил територіальної оборони Збройних Сил України. А також волонтерів, котрі супутньо працюють над забезпеченням товарами першої необхідності внутрішньо переміщених осіб та людей, які перебувають в містах, де ведуться бойові дії та ускладнена доставка гуманітарної допомоги.

 “Наша співпраця надасть можливість розширити коло волонтерів, що працюють з гуманітарною допомогою. А також збільшити можливість доставки гуманітарних товарів у регіони України, де наразі ускладнена логістика та високий ризик для життя людей”, - повідомив Євген Котик, перший заступник Міністра соціальної політики України.


“Міноборони беззаперечно підтримало ініціативу створення платформи та співпрацю з Міністерством соціальної політики України. Платформа надає низку переваг: по-перше, платформа дозволяє суттєво знизити навантаження на наших логістів, які тепер можуть зосередитись над найпріоритетнішими пропозиціями допомоги, серед яких - каски, бронежилети, засоби індивідуального захисту, у тому числі протихімічні”, - зазначив Олег Гайдук, заступник Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.


“Зараз взаємодопомога допомагає рятувати життя в буквальному сенсі. Тому задля оперативної синхронізації тих, кому потрібна допомога, та тих, хто може надати допомогу, необхідні ресурси, і ми раді ініціативі Мінсоцполітики доєднатись. Це значно пришвидшить обробку допомоги, яка найбільш пріоритетна для цивільного населення”, - підкреслила Наталія Чорногуб, GR-менеджерка YouControl.

Квітень 2022
П В С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1