Вас вітає чарівна Верховинщина!

Святкова зустріч з фермерами  Верховинської територіальної громади


Сьогодні у приміщенні Верховинської селищної ради проведено святкову зустріч з головами селянських фермерських господарств з нагоди Дня працівників сільського господарства та вшанування праці сільгоспвиробників.
У зустрічі взяли участь заступники голови селищної ради Оксана Чубатько та Марія Маківничук, начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій, туризму, сільського господарства та міжнародної співпраці Василь Нагірняк, головний спеціаліст відділу Іванна Зеленчук.
Оксана Степанівна та Марія Іванівна відзначили, що гуцульська земля здавна славиться роботящими людьми, які ведуть індивідуальне селянське господарство, зайняті літуванням на високогірних полонинах, виробляють екологічно чисті продукти – сир, масло, бринзу, вурду тощо. Відрадно, що поряд з досвідченими аграріями присутні молоді люди, які продовжують справу батьків, люблять рідну землю і старанно на ній працюють.
За вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства відзначено подяками селищного голови фермерів Верховинської селищної громади: Івана Мартищука, Івана Стефурака, Віталія Маківничука, Ганну Остафійчук, Дмитра Спаського, Дмитра Рибака, Івана Недохидюка, Ганну Остафійчук та Миколу Марусяка.
У ході зустрічі фермери висловили свої пропозиції та рекомендації щодо удосконалення законодавства з розвитку АПК та подальшої тісної співпраці з селищною радою.

Листопад 2021
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5