Вас вітає чарівна Верховинщина!

Вітання зі святом Успіння Пресвятої Богородиці та Днем селища Верховина

Вітання зі святом Успіння Пресвятої Богородиці
та Днем селища Верховина
Верховинського селищного голови Василя Мицканюка
Дорогі верховинці, жителі територіальної громади
та гості нашого краю!
Прийміть найщиріші вітання з величним християнським святом – Успінням Пресвятої Богородиці. В цей день ми традиційно відзначаємо день народження нашого селища Верховина, яке об’єднує усіх нас, незалежно від віку та професії, де кожен відчуває себе частинкою великої родини.
Нам випала велика честь жити в Гуцульській столиці, яка споконвічно славилася працьовитими, щирими, талановитими, самобутніми людьми, де з покоління в покоління збережені всі звичаї, обряди та традиції, де вирує опришківський дух, де шумить Черемош та шепочуть вічнозелені смереки. Кожен, хто тут народився, хто має змогу хоч раз побувати в цьому чарівному куточку, на цій Богом даній землі відчуває якусь невидиму силу, черпає ту життєдайну енергію і тішиться всіма господніми благами.
Впевнено можу сказати, що найбільшим її багатством є ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди. І лише Ваше уміле господарювання, любов до рідного краю стали основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та задумів кожної сім”ї, зберігається історія та закладається майбутнє.
Проте, незважаючи на труднощі, які спіткали нас, я щиро бажаю, щоб всі ви відчули єдність та гордість за те, що ми з вами живемо у такому мальовничому куточку України .
Щиро дякую всім людям, хто змінює кожен день життя громади на краще. Особливо людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розбудовувати селище та підтримувати славні традиції нашого народу. Дякую молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання громади і всієї України.
Дякую за вашу довіру, самовіддану працю, підтримку, критику та поради.
Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Верховинщини. Дякую освітянам за виховання та навчання дітей, правоохоронцям за безпеку та спокій. Безмежна подяка лікарям, які сьогодні на варті нашого здоров’я, низький уклін воїнам - захисникам нашого мирного неба, усім працівникам культури та соціальних галузей, підприємцям, усім нам, бо ми - єдина рушійна сила, що спільно прагне до комфортного життя та щасливого майбутнього в мирі, добробуті та благополуччі!
Вірмо у власні сили, крокуймо впевнено до мети.
Бажаю, щоб з кожним роком наше селище розквітало і ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб свято – День селища – завжди єднало і гуртувало нас в одну велику Верховинську родину.
В цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам Божого благословення, щастя, миру, добра, достатку, міцного здоров’я та родинного затишку. Нехай життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще!
Нехай Ващі серця наповнюються гордістю за свій край, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
З повагою: Cелищний голова Василь МИЦКАНЮК
 

Серпень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5