Вас вітає чарівна Верховинщина!

Проведено засідання сьомої сесії Верховинської селищної ради

Сьогодні, 17 червня під керівництвом селищного голови Василя Мицканюка проведено засідання сьомої сесії Верховинської селищної ради восьмого скликання.
На сесії розглядалися наступні питання порядку денного:
1. Про створення опорного закладу освіти та його філій «Красноїльський ліцей (опорний заклад) Верховинської селищної ради». (Доповідала : Сумарук І.П. – начальник відділу освіти та молоді селищної ради).
2. Про створення опорного закладу освіти та його філій «Криворівнянський ліцей ім. М. Грушевського (опорний заклад) Верховинської селищної ради». (Доповідала : Сумарук І.П. – начальник відділу освіти та молоді та спорту селищної ради).
3. Про створення закладу освіти Черетівська початкова школа Верховинської селищної ради. (Доповідала: Сумарук І.П. – начальник відділу освіти та молоді та спорту селищної ради).
4. Про затвердження Порядку проживання та утримання здобувачів освіти у пансіонах закладів загальної середньої освіти Верховинської селищної ради. (Доповідала : Сумарук І.П. – начальник відділу освіти та молоді та спорту селищної ради).
5. Про очікувану мережу закладів освіти Верховинської селищної ради в 2021-2022 навчальному році (Доповідала : Сумарук І.П. – начальник відділу освіти та молоді та спорту селищної ради).
6. Про зміну засновника та затвердження Статуту комунального закладу «Музей історії села Верхній Ясенів». (Доповідала : Коломийчук О.М.– начальник відділу культури селищної ради).
7. Про Програму охорони навколишнього природного середовища на 2021-2025 роки. (Доповідала: Блищук С.І. – начальник фінансового управління селищної ради).
8. Про затвердження Бюджетного регламенту Верховинської селищної ради. (Доповідала: Блищук С.І. – начальник фінансового управління селищної ради ).
9. Про відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальними підприємствами та їх об’єднаннями. (Доповідала: Блищук С.І. – начальник фінансового управління селищної ради).
10. Про Програму використання коштів, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва на території Верховинської селищної ради на 2021 – 2025 роки. (Доповідали: Блищук С.І. – начальник фінансового управління селищної ради , Ванджурак Ю.І. - начальник відділу земельних відносин та екології)
11. Про утворення цільового фонду Верховинської селищної ради. (Доповідала: Блищук С.І. – начальник фінансового управління селищної ради)
12. Про внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік. (Доповідала: Блищук С.І. – начальник фінансового управління селищної ради)
13. Про надання дозволу КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня» Верховинської селищної ради на передачу майна в оренду. (Доповідав : Мінайлюк І.І. – начальник відділу кадрової, правової та мобілізаційної роботи)
14. Про затвердження Положення про порядок надання безвідсоткового короткотермінового кредиту,утворення Конкурсної комісії з питань фінансово-економічної експертизи надання безвідсоткового короткотермінового кредиту суб’єктам малого підприємництва та Координаційної ради з питань розвитку підприємництва Верховинської селищної ради. (Доповідав: Нагірняк В.В. – начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій, туризму, сільського господарства та міжнародної співпраці)
15. Про внесення доповнення до Регламенту Верховинської селищної ради восьмого скликання. (Доповідав: Антіпов П.М. – секретар селищної ради).
16. Про найменування та перейменування вулиць, провулків та присілків на території Верховинської селищної ради. (Доповідала: Томащук О.В. – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради).
17. Різне.
18. Розгляд заяв земельного характеру. (Доповідав : Сухарчук А.М. – голова комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин, благоустрою, екології та раціонального природокористування, Ванджурак Ю.І. - начальник відділу земельних відносин та екології).
З усіх питань порядку денного, сесією прийнято відповідні рішення. Також, зважаючи на значну кількість земельних питань прийнято рішення оголосити перерву до 18.06.21, 11.00 год.
 

Червень 2021
П В С Ч П С Н
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4