Вас вітає чарівна Верховинщина!

Привітання селищного голови Василя Мицканюка з Великоднем!

Дорогі земляки-гуцули
Верховинської територіальної громади
та жителі району!


Щиро, сердечно вітаю Вас із найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Христовим! Надсилаю вітання настоятелям духовних храмів та вірянам християнських церков усієї Гуцульщини!


Великдень у нашому житті – це світле, радісне свято, яке настає у пору весняного цвітіння та оновлення на землі, є символом перемоги світла над пітьмою, добра над злом, віри – над зневірою.
У цей величний день ми звертаємося до Господа з піднесеним настроєм і щиро дякуємо Йому за духовну благодать, за всі ласки і щедроти, якими Всевишній обдаровує наші сім’ї, родини, славний народ України.
Великдень спонукає кожного з нас замислитися над вічними християнськими цінностями, дає нагоду наповнити серця любов’ю, щедрістю і добром, зміцнює наш духовний світ, вселяє впевненість у завтрашній день і майбутнє рідного краю та держави.
Церковні дзвони сповіщають про велику радість Воскреслого Спасителя, який дарує своє благословення кожній родині, нашій верховинській територіальній громаді, громадам усієї Гуцульщини та України, всьому християнському люду. Хай береже Господь сміливих і відважних воїнів-захисників на Донбасі, воїнів світла і добра, які стали на прю зі смертельним ворогом і надійно захищають рідну землю від агресора.
Я щиро бажаю Вам, дорогі земляки-гуцули, Господньої милості, добробуту, благополуччя, миру і злагоди, сил та енергії подолати спільно усі труднощі на нашому шляху. Затишку, тепла, щастя і благополуччя у Ваших домівках, у кожній родині. Смачної паски, гарного настрою. Хай Вас завжди оберігає Господь.

 

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
 

З великою повагою і шаною
Верховинський селищний голова                                                                       Василь МИЦКАНЮК

 

Квітень 2021
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2