Вас вітає чарівна Верховинщина!

Майбутнє нації: уроки неформальної позашкільної освіти

Вчора заступниця Верховинського селищного голови Оксана Чубатько провела ділову зустріч у контексті співпраці з представниками Тиврівської об’єднаної територіальної громади Вінницької області. У зустрічі взяли участь: начальник відділу освіти, молоді і спорту селищної ради Ірина Сумарук, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу Марія Лесик, начальник відділу соціально-економічного розвитку виконавчого апарату селищної ради Василь Нагірняк, голова ГО «Центр неформальної позашкільної освіти «Майбутнє нації» смт. Тиврів Вінницької області Інна Ящук та керівник проекту Олександр Ящук.
Тиврівчани запропонували для дітей закладів освіти Верховинської селищної ради проведення уроків неформальної позашкільної освіти: з природознавства – «Таємниці джунглів» та хімії «Магічна лабораторія». Програма спеціально розроблена та адаптована для дітей дошкільного та шкільного віку. Основною метою даних уроків є формування уявлень про об’єкти природи, розвиток ціннісних орієнтацій у ставленні до природи. До програми «Таємниці джунглів» залучено 15 видів тварин. До програми «Магічна лабораторія» включено 12 неймовірних дослідів та експериментів. Кожен розділ програми передбачає проведення дослідницького практикуму, проводяться вікторини для дітей тощо.

Оксана Степанівна подякували тиврівчанам за налагодження з Верховинською селищною радою співпраці і за неформальний цикл уроків, які вже завтра будуть поводитися у закладах освіти селищної ради.

 


 

Квітень 2021
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2