Вас вітає чарівна Верховинщина!

Проведено виробничу нараду з керівниками та  працівниками структурних підрозділів галузі культури

06  квітня  2021 року в приміщенні  відділу культури Верховинської селищної ради відбулася щотижнева робоча нарада, яку провела начальник відділу культури Верховинської  селищної ради Оксана Коломийчук з працівниками відділу та керівниками структурних підрозділів галузі культури. В  нараді взяли участь: директор Публічної бібліотеки Верховинської селищної ради Ганна Валігурська,  заступник директора Верховинської дитячої школи мистецтв Руслан Тупилюк, головний бухгалтер  відділу культури Верховинської селищної ради Наталія Зеленчук, головні спеціалісти відділу культури Верховинської селищної ради Дмитро Марчук, Юлія Потяк; провідний методист організаційно – методичного центру Ліана Коржук.

В ході наради було розглянуто наступні питання:

1. Про запобігання поширення COVID -19. Форми праці в умовах карантину (тимчасово, на період «червоної зони») структурних підрозділів відділу культури Верховинської селищної ради (Коломийчук О.М., Тупилюк Р.Ю., Валігурська  Г.С., Коржук Л.В.)

2.  Про відновлення освітнього процесу у Верховинській дитячій школі мистецтв (Тупилюк Р.Ю.)

3. Виплата заробітних плат та економія коштів станом на 01 квітня  2021 року по галузі культури Верховинської селищної ради - щомісячно (Зеленчук Н.Б.)

4. Про проведення культурно – мистецьких заходів на II – ий квартал 2021 року, а також проведення духовно – просвітницьких годин в бібліотеках та клубних установ Верховинської селищної ради, вшанування 35 – ої річниці Чорнобильської катастрофи, 130 – ти річчя від дня народження Євгена Коновальця, відзначення 100- ти річчя від дня народження Теодозії  Плитки – Сорохан, відзначення річниць композиторів у Верховинській дитячій школі мистецтв та ін. (Коломийчук О.М., Тупилюк Р.Ю., Валігурська  Г.С., Коржук Л.В., Марчук Д.В., Потяк Ю.І.)

5.Різне.

Начальник відділу культури Верховинської селищної ради Оксана Коломийчук  відзначила: «В нас велика кількість культурно – мистецьких заходів на II – ий квартал 2021 року, зокрема, проведення духовно – просвітницьких годин в бібліотеках та клубних установ Верховинської селищної ради, вшанування 35 – ої річниці Чорнобильської катастрофи, 130 – ти річчя від дня народження Євгена Коновальця, відзначення 100 - ти річчя від дня народження Теодозії  Плитки – Сорохан, відзначення  річниць композиторів у Верховинській дитячій школі мистецтв, які ми проводитиме як в звичайному режимі, відповідно до протипіедемічних норм та правил у зв’язку із поширенням  COVID-19, так і в онлайн – форматі. Зокрема, обов’язково одягати потрібно маски в приміщеннях та дотримуватися протипіедемічних норм, встановлених КМУ».

Провідний методист відділу культури Верховинської селищної ради Ліана Коржук відзначила про важливість відзначень річниць та вшанування пам’яті визначних особистостей, які народилися та проживали на теренах Гуцульщини.

Заступник директора Верховинської селищної ради Руслан Тупилюк проінформував присутніх про відновлення освітнього процесу у Верховинській дитячій школі мистецтв, враховуючи рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 26.03.2021 року, протоколу №8, на виконання розпорядження селищного голови   від 30.03.2021 року №85-д «Про відновлення освітнього процесу  у Верховинській дитячій школі мистецтв»,  наказу відділу культури Верховинської селищної ради від 31 березня №09 – ОД «Про відновлення  освітнього процесу у Верховинській дитячій школі мистецтв».

Головний бухгалтер відділу культури Верховинської   селищної ради  Наталія Зеленчук проінформувала присутніх стосовно виплати заробітних плат та економії коштів, а також застосування певних шляхів та засобів  для вирішення даного питання, що постійно знаходиться на контролі відділу культури Верховинської селищної ради.

Директор Публічної бібліотеки Верховинської селищної ради Ганна Валігурська ознайомила присутніх із планом культурно-просвітницьких та духовних заходів на III –  ий квартал 2021 в Публічній та дитячій бібліотеці, бібліотеках – філіях Верховинської селищної ради.

Начальник відділу культури Верховинської селищної ради Оксана Коломийчук дала відповідні доручення керівникам структурних підрозділів галузі культури щодо виконання поставлених перед ними завдань та наголосила про своєчасне подання планів культурно – мистецьких заходів структурних підрозділів галузі культури Верховинської селищної ради та інформації  про проведені заходи на офіційні веб – ресурси Верховинської селищної ради та відділу  культури Верховинської селищної ради».

https://www.facebook.com/verkhovyna.selushna.rada/posts/257549706094446

 

Відділ культури Верховинської селищної ради

Квітень 2021
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2