Вас вітає чарівна Верховинщина!

Як відкрити сімейну ферму?

Верховинський селищний голова Василь Мицканюк провів ділову зустріч з представником ТОВ «УкрМілкІнвест» Анатолієм Мазуром за участю власників фермерських господарств, які займаються виробництвом сільськогосподарської продукції на території селищної ради.
Анатолій Мазур поінформував верховинців про створення, діяльність та фінансову підтримку сімейних молочних ферм (від 10 до 50 корів) та запросив горян взяти у даному проекті участь. Цілі та завдання проекту: упинити занепад села і молочної галузі через створення молочних ферм сімейного типу, зміцнити сім’ї та допомогти створити родинний бізнес для багатьох поколінь. Проект отримав грант від ПРООН в Україні та уряду Швеції в рамках «Посилене партнерство для сталого розвитку». На сьогодні проект діє в шести областях України.
ТОВ «УкрМілкІнвест» в рамках проекту надає інвестиції для будівництва приміщення ферми, закупівлі племінних порід ВРХ, обладнання ферми (транспортери, доїльні апарати, охолоджувачі молока та інше обладнання), здійснює повний технологічний супровід: консультативні, ветеринарні, зоотехнічні та інші послуги.
Отож, є можливість отримати фінансову підтримку і відкрити сімейний бізнес з виробництва молока на селі. На цьому наголосив селищний голова Василь Мицканюк, який подякував представнику ТОВ «УкрМілкІнвест» Анатолію Мазуру за сприяння у створення сімейних молочних ферм на Верховинщині. Василь Миколайович дав доручення фахівцям відділу соціально-економічного розвитку апарату ради підготувати детальну інформації про умови створення сімейної ферми та дання фінансової допомоги в організації сімейного молочного бізнесу. З даною інформацією ознайомити сільгоспвиробників, старост старостинських округів, жителів населених пунктів на сторінках газети «Верховинські вісті», по радіомовленню «Вісті Верховини», а також на веб-сайті селищної ради в мережі Інтернет.
 

Квітень 2021
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2