Вас вітає чарівна Верховинщина!

Відбулася колегія відділу культури Верховинської селищної ради

31 березня 2021 у приміщенні Верховинської дитячої школи мистецтв відбулася планове засідання колегії відділу культури Верховинської селищної ради.
Засідання проводилося під керівництвом Оксани Коломийчук – начальника відділу культури; секретар - Дмитро Марчук, головний спеціаліст відділу культури. Оксана Миколаївна представила склад членів колегії (додається). У роботі колегії взяли участь працівники галузі, а також запрошені. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади Оксана Чубатько, та як член колегії відділу культури, Заслужений майстер народної творчості України Роман Бортейчук окрім активного обговорення питань порядку денного, внесли ряд пропозицій.
Засідання колегії проводилося у відкритій формі, тому серед присутніх були працівники структурних підрозділів відділу культури, а також запрошені священнослужителі району : о. Юрій (Стефлюк), декан Роман (Болехівський), о. Іван (Рибарук), Заслужений працівник культури України, власник приватного музею Микола Ілюк та голова комісії Верховинської селищної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, міжнародного співробітництва та у справах учасників АТО Ярослав Стефурак.
Перше питання порядку денного було спрямоване на виявлення і подолання проблематики у роботі структурних підрозділів відділу культури та галузі культури в цілому за підсумками І кварталу 2021р. та планування роботи на ІІ,ІІІ та ІV квартал поточного року. Доповідали: начальник відділу О. Коломийчук, завідувач ОМЦ Н. Максим`юк, директор Публічної бібліотеки Г. Валігурська, заступник директора ДШМ Р. Тупилюк, головний спеціаліст відділу Д. Марчук, голова профспілкового комітету працівників відділу культури Г.Паньків. До обговорення питання долучилися Я. Стефурак та о. Іван (Рибарук).
Серед робочих питань колегії – про затвердження художньо-методичної ради організаційно методичного центру та про подання на звання «Заслужений працівник культури України».
По кожному питанню було винесено рішення, яке голосуванням підтримали члени колегії. Зміст доповідей та виступів, а також рішення колегії зафіксовано у протоколі, відповідно до якого будуть видані накази по основній діяльності відділу культури.
Відділ культури Верховинської селищної ради
 

Квітень 2021
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2