Вас вітає чарівна Верховинщина!

На контролі Верховинського селищного голови Василя Мицканюка робота бюджетних установ

З метою ознайомлення з роботою бюджетних установ, інфраструктурою територій, станом комунального господарства та проблемами сільських громад, які увійшли до складу Верховинської селищної ради, Верховинський селищний голова Василь Мицканюк прийняв рішення спільно з робочою групою ради побувати на місці, у кожному гірському селі.

Першу робочу поїздку здійснено у Перехресне – найвисокогірніше село України. До складу робочої групи, яку очолив Василь Миколайович, увійшли заступник селищного голови Ярослав Кікінчук, начальник відділу освіти, молоді і спорту Іра Сумарук та начальник відділу культури селищної ради Оксана Коломийчук.

Василь Миколайович зустрівся з керівниками бюджетних установ села – загальноосвітньої школи, клубу, дитячого садка, старостинського округу, поспілкувався з працівниками даних установ та закладів, ознайомився зі станом справ та проблемними питаннями. Поцікавився думкою людей щодо надання відповідними службами селищної ради соціальних послуг населенню.

З Перехресного робоча група попрямувала у село Замагору, якому, як і чи не усім населеним пунктам селищної ради червнева 2020 року стихія завдала значних збитків. Особливо потерпіла дорожня інфраструктура. Обстежено ділянки доріг, запроектовані для проведення робіт з ліквідації повені. Оцінено стан встановлення габіонів на ділянках, зруйнованих стихією. Однак ще потрібно виконати чималий обсяг запланованих робіт.

Підсумовуючи робочу поїздку, селищний голова Василь Мицканюк підкреслив, що необхідно провести обстеження усіх наявних на території селищної ради місцевих доріг, берегоукріплень річок та аварійно небезпечних ділянок доріг у кожному селі. Таких об’єктів чимало. Необхідні кошти. І чималі. Тому потрібно підходити до вирішення даних питань зважено, виходячи з ситуації і фінансових можливостей бюджету. Самим, звичайно, не справитись, тому будемо апелювати до обласних владних структур для надання необхідної допомоги у плані проведення капітального ремонту місцевих доріг.

Пріоритетним питанням для селищної ради, констатував Василь Миколайович, є надання громадянам якісних соціальних послуг. Тому маємо підійти до даного питання з усією відповідальністю і не гаючи часу. Громада чекає від нас конкретних дій.

За підсумками роботи виїзної робочої групи селищний голова Василь Мицканюк дав відповідні доручення заступникам голови, керівникам структурних підрозділів ради, виконання яких буде детально проаналізовано на черговій робочій нараді.

 

https://verrada.gov.ua/files/1.jpg
https://verrada.gov.ua/files/2.jpg

https://verrada.gov.ua/files/3.jpg

Лютий 2021
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28