Вас вітає чарівна Верховинщина!

Привітання селищного голови

Шановні жителі громади, депутати селищної  ради,

члени виконавчого комітету, працівники селищної ради та

ветерани органів місцевого самоврядування!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Селищна рада і десять сільських рад сьогодні об’єднані в одну територіальну громаду – Верховинська селищна рада, а це майже двадцять тисяч жителів.

          Новообрано 26 депутатів Верховинської селищної ради, які впродовж п’яти років будуть представляти інтереси своїх виборців і саме від їх плідної праці, професіоналізму, людяності в прийнятті відповідних рішень буде залежати розвиток, добробут і процвітання громади. Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, а й члени виконавчого комітету, новообрані старости службовці апарату ради, які беруть участь у вирішенні багатьох питань.        Це свято нашої об’єднаної громади та кожного її мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Діяльність селищної ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади.  

Усвідомлюючи, що майбутнього не буває без минулого пам’ятаємо і віддаємо шану людям, які стояли у витоків діяльності наших громад впродовж всіх демократичних скликань та всебічно сприяли її розвитку.    Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане частиною творчої роботи кожного з нас.

Бажаю усім, хто працює на благо людей, міцного здоров`я, добробуту й злагоди у ваших родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і нашій Україні. 

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє Верховинської громади додають сили і наснаги!

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

         Бажаю мирного неба, благополуччя, витримки, оптимізму звершення усіх сподівань та непохитної віри у себе і майбутнє нашої Верховинської громади.

  

З повагою

Верховинський селищний голова                        Василь Мицканюк

Грудень 2020
П В С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3