Вас вітає чарівна Верховинщина!

ВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛИЩА ВЕРХОВИНА

ВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛИЩА ВЕРХОВИНА

Шановна верховинська громадо, гості нашого краю!

 

Нам випала велика честь жити в Гуцульській столиці, яка споконвічно славилася працьовитими, щирими, талановитими, самобутніми людьми, де з покоління в покоління збережені всі звичаї, обряди та традиції, де вирує опришківський дух, де шумить Черемош та шепочуть вічнозелені смереки. Кожен, хто тут народився, хто має змогу хоч раз побувати в цьому чарівному куточку, на цій Богом даній землі відчуває якусь невидиму силу, черпає ту життєдайну енергію і тішиться всіма господніми благами.

Усі досягнення, якими багате селище, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У цей день кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об'єднатися у любові до нашої малої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує. Разом ми єдина і велика сім'я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя, а майбутнє процвітання селища залежить від нашого бажання зробити його красивим і благополучним.

          Тож з нагоди Дня селища Верховина та 592 річниці від першої письмової згадки селища прийміть найщиріші вітання та побажання усім вам добра, здоров’я, родинного затишку, достатку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються мрії. Зичу всім жителям селища Божого благословення, щастя, благополуччя! Вірю, що спільними зусиллями ми зробимо наше селище європейським містечком!  

Нехай із кожним роком розквітає наша рідна Верховина!

 

 Селищний голова                                                 Василь Мицканюк

Серпень 2016
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4