Вас вітає чарівна Верховинщина!

ВІТАННЯ

Шановна громадо, дорогі верховинці, гості нашого краю!

 

Україна святкує свою 25-річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, найкрасивішій та найродючішій землі.

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

Сьогодні на долю нашої країни випали важкі випробування. Ми спільними зусиллями, наснагою і працею, прагненням кожного побудувати сучасну країну, обов’язково здолаємо всі перешкоди на нашому нелегкому шляху до становлення незалежної європейської держави.

Вшануємо героїв, що поклали власне життя заради свободи української нації і держави та тих, хто залишився живий у нищівній війні, розв'язаній сусідньою країною.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі, а Господь Бог посилає міцне здоров»я, щастя, радості, незламної віри в торжество добра та справедливості, додає сил і наснаги до праці у побудові вільної і заможної України, нових перемог в ім’я Української Незалежності!  

 З нами Бог і Україна.

Зі святом Вас, з Днем Незалежності України!

 

        Селищний голова                       Василь Мицканюк

Серпень 2016
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4