Вас вітає чарівна Верховинщина!

Наше першочергове завдання – допомога ЗСУ

Про це сьогодні йшлося на зустрічі з представниками аптек селища Верховина, яку провів селищний голова Василь МИЦКАНЮК за участі начальника відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій, туризму, с/г та міжнародної співпраці Василя НАГІРНЯКА, начальника фінансового управління Світлани БЛИЩУК та волонтерів територіальної громади.
 
Василь Миколайович закликав фармацевтів до активної співпраці щодо надання допомоги землякам-верховинцям, які в складі батальйону територіальної оборони воюють проти рашистських окупантів на сході України.
 
При цьому поінформував, що працівники селищної ради, всіх бюджетних установ, медичні заклади, підприємці, інші категорії працюючих та жителі Верховинщини надають постійну фінансову допомогу, допомогу у вигляді закуплених засобів боротьби з ворогом та інших необхідних речей для наших захисників.
 
Волонтер Микола Данилюк наголосив, що нашим бійцям територіальної оборони потрібна зброя для боротьби з агресором, зокрема дрони, засоби радіоелектронної боротьби – РЕБи, а також генератори, акумулятори, шини для техніки та інші речі. Тому фармація також повинна сказати своє вагоме слово у наданні допомоги нашим воїнам.
 
Для спілкування волонтерів з фармацевтами створено Робочу групу у Вайбері «Верховина. Фармація», що дозволить оперативно співпрацювати й надавати допомогу.
 
Наразі волонтери готуються до чергової поїздки на Схід тому важливо, аби підтримка військовослужбовців відчувалася з усіх боків, особливо в тилу. Не забуваємо, що завдяки відвазі та міцності ЗСУ ми маємо змогу працювати та будувати майбутнє.
 
Березень 2024
П В С Ч П С Н
26 27 28 291 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31