Вас вітає чарівна Верховинщина!

Про проведення на території Верховинської  селищної ради заходів з благоустрою

УКРАЇНА

ВЕРХОВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВЕРХОВИНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

від 6 квітня 2021 р №_89-д_

селище Верховина

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Про проведення на території Верховинської

селищної ради та старостинських округах

заходів з благоустрою територій до Великодніх

свят, щорічної всеукраїнської акції

«За чисте довкілля»

            Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», розпорядження обласної державної адміністрації від 29.03.2021 року № 96 «Про проведення в області заходів з благоустрою територій до Великодніх свят, щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля»:

Провести на території Верховинської селищної ради та старостинських округах впродовж квітня-травня 2021 року заходи з благоустрою в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», в ході яких організувати проведення дня благоустрою територій населених пунктів.
Керівникам структурних підрозділів Верховинської селищної ради, із залученням колективів  підприємств, установ та організацій селищної ради:

2.1. Організувати та здійснити заходи з ліквідації несанкціонованих звалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парку, дитячих, спортивних майданчиків, кладовищ, братських могил та місць почесних поховань, вулиць, доріг та тротуарів, зупинок  автотранспорту, а також забезпечити очищення від сміття берегів річки Ч.Черемош, річок, джерел  на території селищної ради.

2.2. Здійснити заходи з очищення узбіч автомобільних доріг та лісосмуг, що знаходяться на підвідомчій території.

3. Відділу  житлово-комунального господарства (С.Лазорик), комбінату комунальних підприємств (В.Мицканюку), районному та державним лісовим господарствам забезпечити координацію робіт щодо здійснення комплексу заходів, спрямованих на благоустрій, озеленення та приведення в належний санітарний стан населених пунктів та прилеглих до них територій, прибережних захисних смуг вздовж річок, джерел, створення зелених насаджень.

4. Філії «Верховинська ДЕД» (М.Ватаманюк), «Верховина» Верховинській будівельній компанії (Б.Вакалюк ) забезпечити виконання ямкового ремонту покриттів доріг, профілювання узбіч, ремонту бар’єрних  огорож, прибирання автошляхів та придорожніх смуг.

5. Рекомендувати громадським об’єднанням, політичних партій провести організаційну роботу щодо залучення населення до виконання робіт у рамках всеукраїнської весняної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів.

6. Відділу загально організаційного та інформаційно аналітичного забезпечення  Верховинської селищної ради висвітлювати хід проведення весняної акції «За чисте довкілля» та стан благоустрою і впорядкування територій населених пунктів району в засобах масової інформації.

 7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на начальника житлово-комунального господарства  (С.Лазорик).

8. Співвиконавцям розпорядження забезпечити надання головному виконавцю звітів про підсумки проведення дня благоустрою територій населених пунктів до 25 квітня 2021 року для узагальнення інформації.

9.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника селищного голови Ярослава Кікінчука.

 

 

Селищний голова                                                     Василь МИЦКАНЮК

Квітень 2021
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2