Вас вітає чарівна Верховинщина!

ПОВІДОМЛЕННЯ  про оприлюднення проекту регуляторного акта

ПОВІДОМЛЕННЯ

             про оприлюднення проекту регуляторного акта –

проекту рішення Верховинської селищної ради

«Про встановлення ставки єдиного податку на території Верховинської

селищної ради на 2022 рік»

 

Відповідно  до  вимог  Закону  України від 11.09.2003 № 1160-ІV  «Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та  з метою одержання зауважень  і  пропозицій  від  фізичних  та  юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюємо проект рішення Верховинської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та орендної плати на терит орії Верховинської селищної ради на 2022 рік»

Проект спрямований для  встановлення місцевих податків та отримання доходів бюджету з метою реалізації власних повноважень, а також  прозорого, ефективного встановлення ставок плати за землю та пільг з її сплати, здійснення необхідного контролю за своєчасністю та повнотою проведення платежів.

Згідно з бюджетним законодавством земельний податок є одним з джерел надходжень загального фонду бюджету селищної ради, за рахунок якого забезпечуються надання послуг населенню в галузях бюджетної сфери та реалізується ряд соціальних програм ради. Крім цього, рішення Верховинської селищної ради буде узгоджуватись з вимогами Бюджетного та Податкового кодексів України.

Впровадження регуляторного акту дозволить забезпечити реалізацію державної політики в податкові сфері, зокрема, виконання Податкового кодексу України, спрямовану на поповнення дохідної частини селищного бюджету.

Основною ціллю його прийняття є визначення на законних підставах розміру ставок та пільг податку. Надходження коштів до дохідної частини бюджету селищної ради від запропонованого регулювання забезпечить виконання соціально важливих програм селищної ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі приймаються Верховинською селищною радою протягом місяця з дня оприлюднення даного проекту рішення за адресою: селище Верховина вул. І.Франка, 3 або на електронну адресу селищної ради: info@verrada.gov.ua 

 

Проект рішення Верховинської селищної ради «Про встановлення ставки єдиного податку на території Верховинської селищної ради на 2022 рік»

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проєкту рішення Верховинської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку та орендної плати на території Верховинської селищної ради на 2022 рік»

Травень 2021
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6