Вас вітає чарівна Верховинщина!

ЗВЕРНЕННЯ

До депутатів

 

Білоберізької сільської ради

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

 

            З початком повномасштабної військової збройної агресії та вторгнення російської федерації в Україну в приміщеннях Верховинського ліцею №1 протягом 5-ти місяців дислокувався  батальйон ТРО . 

Для забезпечення військових завдань підрозділу ТРО були задіяні два спальні корпуси (пансіони), навчальний корпус, приміщення їдальні та вся територія ліцею.

Верховинська територіальна громада забезпечувала укомплектування та створювала зручні умови для роботи та перебування підрозділу ТРО, а також забезпечувала всім необхідним інвентарем та продуктами харчування військових в перші місяці перебування. Крім того, заробітна плата працівникам кухні виплачувалася із місцевого бюджету. 

Перед керівництвом Верховинської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту поставлено завдання по забезпеченню організованої підготовки та  роботи закладу до нового 2022-2023 навчального року, а також роботи в осінньо-зимовий період, а головне - створення належних санітарно-гігієнічних й безпечних умов для всіх учасників навчально-виховного процесу, враховуючи сучасні вимоги воєнного стану. Для цього необхідно провести капітальний ремонт спальних корпусів (пансіонів), опалювальної системи, санвузлів, здійснити перекриття даху корпусу для дівчат, а також замінити твердий і мякий інвентар (ліжка, приліжкові тумбочки, вішалки, матраци, ковдри, подушки, покривала, комплекти постільної білизни).

 На сьогоднішній день стало відомо, що весь податок на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення військових даного підрозділу сплачується за місцем його реєстрації, тобто до бюджету Білоберізької територіальної громади, тому Верховинська селищна рада звертається до Вас з проханням розглянути можливість передачі «Іншої субвенції» в сумі    2,0 млн.грн на відшкодування та понесені збитки під час перебування підрозділу ТРО у Верховинському ліцеї №1 .

Заздалегідь вдячні за розуміння і позитивне вирішення даного питання.

 

 

Схвалено на двадцять першій сесії

Верховинської селищної ради

04 серпня 2022 року

Серпень 2022
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4