Вас вітає чарівна Верховинщина!

У Косові відбулася нарада Івано-Франківської обласної служби зайнятості

7-8 жовтня 2021 року відбулася нарада з директорами філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості, Івано-Франківського міського центру зайнятості та Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ на тему «Про підсумки роботи служби зайнятості області за січень-вересень 2021 року».

«Ми повинні продовжувати основну увагу акцентувати на роботі із  зареєстрованими безробітними, а також налагоджувати комунікації з роботодавцями для задоволення їх кадрових потреб», - зазначив, відкриваючи захід, директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

Він підвів підсумки діяльності служби зайнятості та зосередив увагу на основних завданнях щодо підвищення ефективності обслуговування населення та роботодавців.

Людмила Сірко, заступник директора-начальник відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості, поінформувала про результати роботи та організацію надання послуг з пошуку роботи зареєстрованим безробітним, про організацію співпраці обласної служби зайнятості з роботодавцями області.

Окрему  увагу звернено на дотримання технологічних процедур.

Також детальніше поінформовано про надання соціальних послуг з працевлаштування шукачів роботи та безробітних, про організацію роботи з вакансіями, підбір претендентів на заявлену потребу в працівниках, зокрема, в розрізі юридичних  та фізичних осіб-підприємців, якісне наповнення інформації в базі ЄІАС, результати роботи фахівців з рекрутингу  та перспективні завдання щодо покращення ефективності даного напрями роботи.

Учасники наради отримали інформацію про організацію профорієнтації, профнавчання, в тому числі в Івано-Франківському центрі ЦПТО ДСЗ, по співпраці з засобами масової інформації та веденні сторінок  в соціальних мережах Фейсбук.

До відома:  

У січні-вересні 2021 року з філіями обласного центру зайнятості і Івано-Франківським міським центром зайнятості співпрацювало 5,3 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 17,1 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 13,0 тис. осіб, зокрема 10,5 тис. зареєстрованих безробітних. 

Жовтень 2021
П В С Ч П С Н
27 28 29 301 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31